-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Kayıp Cennet (Escobar) Filmi 2014

ads
ads

Escobar: Kayıp Cennet - Escobar: Paradise Lost Filmi İnceleme


Filmin orjinal adı "Escobar: Paradise Lost" ülkemizdeki vizyon tarihi 26 Haziran 2015 Cuma günü vizyona girmiş filmlerdendir. Yapım tarihi ise 2014 ve yapım ülkeleri Fransa, Panama, Belçika ve İspanya. Tür olarak gerilim ve romantizm içerikli çok kaliteli vizyon filmleri arasında yerini almıştır.

IMDb puanı 6.222 oy ile  6.6 puan almıştır. Genel olarak bu kadar  güzel bir filme on üzerinden biçilen  6.6'lık değer  5tr.org ailesi olarak az geldi. Hakkı daha fazlası olduğunu düşünmekteyiz.  10 üzerinden 7.7.

Escobar: Kayıp Cennet Filmin yönetmen koltuğunda "Andrea Di Stefano" oturmakta ve oyuncularından bazıları şunlardır: "Josh Hutcherson , Benicio Del Toro , Claudia Traisac , Brady Corbet , Ana Girardot" ile ortalama kayıp cennet filminin süresi 2 saat sürmektedir.

Kayıp Cennet (Escobar) Filmi 2014

Kayıp Cennet (Escobar) Filmi 2014 Filminin özeti:


Orta yaşlarda olan  Amerikalı sörfçü kişi Nick, 1983 senesinde  Kolombiya'da yaşadığı dönemlerde senelerdir düşlerini kurduğu bayan  olan Maria ile nihayet  tanışırlar. Fakat  yaşamındaki büyük farklılıklar  bununla bitmeyecektir, çünkü Maria'nın amcası, ünlü uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'dır.

Escobar: Kayıp Cennet / Escobar: Paradise Lost - Türkçe altyazılı fragman İzle


Not: Filmin Fragmanı "Fabula Films" isimli Youtube kanalından alınmıştır.



Bir önceki sinema filmi tanıtımı "Entourage Filmi (2015)" vizyondaki film olan animasyon içerikli eğlenceli sinema filmidir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

10 yorum:

  1. "Escobar: Paradise Lost" 2015 yılında izlediğim en güzel filimleden bir tanesiydi.çok keyifli ve heycanla seyretmiştim

    YanıtlaSil
  2. narcos dizisini izledikten sonra escobar daha bi ilginç gelmeye başladı güzel filme benziyor izlicem yakın zamanda

    YanıtlaSil
  3. Escobarı, Nick karakterinin perspektifinden bize yansıtarak başarılı bir iş ortaya koymuşlar.

    YanıtlaSil
  4. bu kayıp cennet filmini daha önce birçdk kez ismini duydum ama izlemek bir fırsat olmadı şimdi tekrar karşıma çıktı demekki bu benim kısmetin bu akşam izleyeceğim kayıp cennet filmini

    YanıtlaSil
  5. bu filmin çok güzel olduğunu ben de duydum. en kısa zamanda izlemek istiyorum.

    YanıtlaSil
  6. bu filmi kaçırmışım burada rastlayınca mutlaka setretmek için zaman ayıracağım

    YanıtlaSil
  7. Bu filmi en kısa zamanda izlemem gerek.

    YanıtlaSil
  8. Yorumlardanda anladığım kadarı ile çok kaliteli bir filim kacırmışım mutlaka uygun bir zamanda izleyeceğim.

    YanıtlaSil
  9. 2014 yılının tatışmasız en güzel filimlerinden bir tanesi

    YanıtlaSil
  10. Bu filmi gerçekten çok beğenmiştim ilk izlediğimde. Ayrıca defalarca izleyebilirim bu filmi. Çünkü benim için eskimeyen filmlerden biri.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.