-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » Sosyal Medya Önemi

ads
ads
Sosyal Medya ÖnemiSosyal medya karşılıklı iletişimin olduğu ve bilgisayar başındaki bireylerin devamlı etkileşim içerisinde olduğu bir platformdur. Bu platformlarda etkin olan her insan da kendisini bir şekilde popüler yapabilir. Yani kendisi sosyal medyada çok iyi bir şekilde ön plana çıkarabilir ve sosyal medya ağlarında popüler bir şekilde bulunabilirler. Sosyal medya için ne kadar destek verirseniz, kendi popülerliğiniz içinde iyi bir iş çıkarmış olabilirsiniz. Eğer ki kendi profilimize yani kendi PR mızı internette ve sosyal medyada yer vermek istersek bunun için yapmamız gereken şey Facebook ve Twitter üzerinde daha etkili çalışmalar yapılaması gerekmektedir. Eğer buralarda daha etkin ve başarılı bir şekilde sosyal medya yönetimi gerçekleştirirsek o zaman iyi bir yönetim olacak ve doğru bir sonuç elde edebileceğiz. Alacağımız sonucun ne kadar doğru veya ne kadar mantıklı olabileceğini rahatça görebileceğiz. Bunun için de yapılması gereken şey iyi bir sosyal medya hesabı kullanabilmek ve sonucumuzu en iyi şekilde alabilmek olacaktır. Sosyal mecralar ve sosyal ağlar sayesinde çok uzaktaki arkadaşlarımızla iyi bir şekilde anlaşabilir ve aramızdaki sınırlarımızı kaldırmış oluruz. Aramızdaki sınırları kaldırabilmenin sonucu olarak da çok daha iyi ve güzel bir şekilde sosyal medya da kendimize yer edinmiş olacağız.


Sosyal medya kanalları sayesinde kendimize aynı zamanda da işlerde bulabiliyoruz. Kendimize bulduğumuz işler sayesinde de daha iyi ve güzel bir şekilde bilişim ile ilgili işler bulabiliriz. Böylelikle de kendimiz için çok daha iyi bir şey yapmış olabilir ve bütçemizi arttırabiliriz. Sosyal medya üzerindeki birçok araştırmalardan ve birçok seçeneklerden yararlanabilirsiniz. Bunun içinde bu konuda belli başlı eğitimler veren kurumlardan ve yerlerden de faydalanabilirsiniz. Sosyal medya 2004 itibarilye günümüze girdi. Facebook ile günümüze giren bu sosyal ağlar ile artık çok daha etkileşimli bir dijital medyaya sahip olmuş olacaksınız. Birçok sosyal medya araçları sayesinde daha hızlı bir şekilde tanıtımınızı yapabileceksiniz. Böylece de reklamcılık konusunda çalışmalarınızı pozitif bir şekilde yapmış olacaksınız. Böylelikle sosyal medyanın gücünü çok daha net bir şekilde görme olanağınız olmuş olacaktır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

11 yorum:

  1. Sosyal medyayla ilk tanistigimda dsha cok sohbet uzerine kullaniyordum. Sonralari bir arkafas cevresi olusturmak adina iyi bir arsc oldugunu farkettim. Ozelliklede facebook sayesinde cocukluk arkadadlsrima kadar ulastim.

    YanıtlaSil
  2. Sosyal medya karşılıklı iletişimin olduğu ve bilgisayar başındaki bireylerin devamlı etkileşim içerisinde olduğu bir platformdur bu yazıdanda anlaşılacağı gibi sosyal medya olmassa olmazlardan bir platform oldu

    YanıtlaSil
  3. Sosyal medya kendi içinde meslek haline bile geldi. Duymuşsunuzdur sosyal medya uzmanını.

    YanıtlaSil
  4. sosyal medya ile ilk hayatımda 2007 yılında tam anlamıyla facebook ile tanıştım ondan önce messenger veya yahoo ile konuşuyorduk ancak içe kapalı bir uygulamalardı ilk defa tüm kitleye facebook sayesinde ulaştık

    YanıtlaSil
  5. sosyal medya tabi ki önemli iletişim açısından artık günümüzde olmazsa olmazlardan

    YanıtlaSil
  6. sosyal medya önemi son yıllarda çok aktif hale geldi nerdeyse herşeyi internet üzerinden sosyal medya üzerinden izleyebilmek mümkün

    YanıtlaSil
  7. Sosyal medya gerçekten çok önemli heleki şu dönemde satışından reklamına her
    şey için sosyal medya gerekli

    YanıtlaSil
  8. Günümüzün en etkili araçlarından biri tabii ki sosyal medyadır. Sosyal medya dikkatli ve aktif kullanıldığı müddetçe kişiye her zaman getirisi olacaktır.

    YanıtlaSil
  9. sosyal medya günümüzde o kadar önemli bir noktaya geldik ki insanlar neredeyse tüm anlarını ve ihtiyaçlarını burdan sağlıyorlar. evlenme bile bu yolla sağlanır oldu bakalım gelecekte sosyal medya üzerinde bizi neler bekliyor.

    YanıtlaSil
  10. Facebook un etkisi azalsa da Instagram in yükselişi olsa da ilk efsane Facebook tur

    YanıtlaSil
  11. Sosyal medyanın etkisi günümüzde çok fazla doğru kullanıldığı taktirde çok iyi sonuçlar kazanılabilir

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.