-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » En Güzel Tumblr Sözleri

ads
ads
En Güzel Tumblr Sözleri
Teknoloji o kadar hızlı ilerliyor ki neredeyse hızına yetişemez olduk. Eski zamanlarda İnternet daha henüz tamamen dünyaya  yayılmamışken özellikle ülkemize İnternetin geç gelmesi nedeni ile biraz bizler o yıllarda teknolojiden uzak yaşardık. Ve zaman geldi Teknoloji ülkemize ve tüm dünyaya neredeyse hakim oldu özellikle İnternet ve bilgisayar. İlk zamanlarda evlerde bilgisayarlar vardı her evde değil bazı kesimlerde ancak internet yoktu sadecede oyun oynanıp az bir şeyler yapılabiliyordu. Ancak şimdi tamamen her şey kontrolümüz altında. Eskisi gibi sözlerimizi yazıya değil sanal alemde sosyal platformlara aktarıyoruz. Ve bu şekilde fenomen olan birçok insan var. Zaman İnternet, sosyal medya devri artık. Bu sebeple birçok sosyal alanlar açıldı. İlk başlarda topluluk  grupları, sözlükler,  forumlar ancak bunlar tam olarak istedikleri gibi zirveye ulaşamadı. İlk olarak karşımıza çıkan facebook ilk başlarda çok yabancı gelse de kısa zamanda bizi içine öyle bir çekti ki neredeyse kaybolacağız. Sonrasında  Twitter kendini ön plana çıkarmayı başardı ve onun haricinde en önemli olanı ise ve en popüler sosyal mecralardan biri kesinlikle "Tumblr" oldu. Son zamanlarda milyonlarca kişi kendilerine profiller açarak sayfalar kurdu onlarca takipçiye sahip oldu. Ve devir artık tumblr devri olarak gündemimizde. Özellikle en çok dikkat çeken içerikler sözlerdir.  Bu yüzden arama motorlarında arama yaparken  tumblr'a bir söz ekleyeceğimiz zaman hepimizin kullandığı  Google arama motoruna mutlaka "tumblr sözler" diye arama yaptığımız olmuştur. 


Bu sebepten dolayı da tumblr sözleri adı altında birçok web sitesi yayın hayatına başlamıştır. Burada önemli olan o sitelerin çokluğu değildir. Sizlere en iyi sözleri ve farklı her yerde olmayan ve çok ilgi çeken sözleri sunabilen geniş yelpazeli web sitesini seçmenizdir. Ben uzun zamandan beri sosyal medya hakkında özellikle adı geçen platform hakkında  yazı yazmadığımı düşündüm ve bugün verdiğim bir karar ile araştırma yaparak sizlerin de çok fayda göreceği kaliteli birçok sözün yer aldığı siteyi buldum ve sizlere tanıtmaya karar verdim. Mutlaka beğeneceksiniz. Onlarca kişi oradan sözler alıp tumblr profillerinde paylaşıyorlar. Bu da o sitenin işini iyi yaptığını gösterir. 

Site adresi "https://tumblrsozler.com/" geniş bir inceleme yaptım ve oldukça fazla kategoriye sahip bir yer. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Türlü söz grupları var bunlara örnek verecek olursak. Atarlı sözler bu sözleri ağır abilerin çok kullanacağı kesindir. Eski sevgiliye sözler ne kadar eski sevgili de olsa unutulmuyor insanlar bu şekilde paylaşım da yapabiliyor. Ayrıca bazı yer alan söz kategorileri şunlar;  Marjinal Tumblr Sözleri, Sosyal Medya Kızı Sözleri, Günlük Tumblr Kızının Tumblr SözleriAyrılık SözleriTumblr Kitap Sözleri gibi kategorilerin yer aldığı oldukça güzel sözler ile kendine hayran bırakıyor. Benim en beğendiğim sözlerden birini de sizler ile paylaşmak istiyorum. 

En beğendiğim tumblr sözlerinden sadece bir tanesi "ağız dolusu gülüşler ve yüzünü saklayıp ağlayışlar bi yana; bildiğim tek şey şu an seni çok sevdiğim ve bunu kaybetmemen gerektiği."

Tumblr sosyal medya geniş çaplı dünyanın en büyük ve farklı bir sosyal ağıdır. Genelde insanlar aramalarını yaparken aşk sözleri tumblr diye yazarak başlar. Nedendir bilinmez ama tahminim o ki çok aşk acısı çeken insan olduğunun göstergesi olabilir. Kim çekmedi ki aşk acısı aşk zaten acısız, dertsiz olmaz. Aşık insan her zaman hüzünlü olur, her zaman dertli olur ve her zaman aşkın içinde kendini kaybetmiş bulur. Aşk bambaşka olduğu gibi işte tumblr kullanmak ve oralarda yazabilmek de bambaşka bir şeydir. Bunu sadece örnek olarak verdim yanlış anlaşılmasın, Aşk tamamen bambaşkadır ve yerini herhangi bir şey doldurmaz ve bulamaz. Ama demem odur ki sosyal medya bağımlıları neredeyse bu tür yerlere aşık gibi ama haberleri yok!

Günümüzde artık insanlar o kadar asosyal oldu ki, yediden yetmişe desem az demiş olmam herhalde. Her bir kişinin elinde telefon ve karşısında ekran etrafında onlarca insan ama o sanal alemdeki insanlarla beraber. Yanındakiler ona aslında çok uzak. Ama bu durumu kendisi dahi bilmiyor. Sanal alem insanı aldı götürdü gerçekten de teknolojinin gelişmesi insanları bambaşka bir şey yaptı. Yaşayan ölümü desem, yaşayan varlık mı bilemedim. Burada ben teknolojiyi kötülemiyorum, insanları da ama insanların yaptıkları hataları açıklamaya çalışıyorum.  Her şeyin bir kararı vardır. İlla internette vakit geçirilecekse belli bir zaman aralıklı olmalı ama bu ne mümkün, biri facebook'dan yazar, biri Whatsapp'dan, Birileri de Twitter'dan yazar. yani o kadar sosyal ağlarla aramız iyi ki hangisine cevap vereceğimizi yada hangi birine yetişeceğimizi bilemez olduk. Tumblr bunların arasında ayrı bir yere sahip ve  zaten bu yüzden bu konuyu yazma gereksinimi duydum ve gayette iyi oldu.  

Galiba konuyu biraz uzattık gibi geldi bana neyse biz yazmaya devam edelim. Okuyan okur okumayan sonunu kaçırır diyelim. Böylece yazıyı garantiye alalım ne dersiniz?

Adı geçen siteyi biz iF ailesi olarak sizlere tavsiye ediyoruz. Yukarıda da belirttiğimiz  gibi birçok site incelemesi yaptım ancak beğendiğimiz siteler arasında bunu sizlere sunmaya karar verdik. Ve onlarca, milyonlarca kişininde tumblr hesabı olduğuna göre paylaşımlarında istedikleri sözlere ulaşmaları daha kolay olsun hemde kaliteli olsun. Yeri geldiği zaman bu tür konulara daha detaylı biçimde sizlere aktaracağız. Eğer daha önce bu ismi ve isimleri  duymadıysanız artık duydunuz. Daha ne bekliyorusunuz haydi tumblr sözleri seni bekliyor. 



Bir önceki sosyal medya içerikli konumuzda "Sosyal Medya Önemi" isimli bir makale yazdık. Sosyal medyanın hayatımızdaki yeri, sosyal medyanın günümüzdeki öneminden detaylı şekilde bahsettik. Dilerseniz konumuza göz atabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.