-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Instagram İşletme Hesabı Nedir?

ads
ads

Instagram İşletme Hesabı Açmak

Not: Güncelleme; "Instagram İşletme Hesabı" artık ülkemizde aktif hale gelmiştir. Aşağıdaki bilgileri ülkemizde aktif  olmadığı için kullanıcıların faydalanabilmesi için adım adım anlatmıştık ancak artık gerek kalmadı. 

Son zamanlarda en popüler olanlar arasında "Instagram"  gelmektedir. yakın bir zaman önce yeni bir güncelleme ile 'Instagram İşletme Hesabı' ile güncellemesini duyurdu. İşletmecileri çok sevindirecek bu güncelleme ile Instagram'a yenilik katıldı. 


Instagram İşletme Hesabı Ne Anlama Geliyor?


Yeni bir Instagram hesap türü olan "Instagram İşletme Hesabı" Normal profil hesabı olanlardan farklı olan yönü ise Instagram takipçileri ile işletmeciler arasında oldukça hızlı temas sağlamak ve bilgilerin takip edilmesini öngören yeni bir hesap çeşididir. 


Instagram İşletme Hesabı Nedir?


Genel olarak Instagram üzerinden satış gerçekleştirmek isteyen işletme sahiplerinin profil sayfasında yer alan 'iletişime geç' butonu ekleme şansı vermektedir. Bu sayede işletme sahipleri ile çok hızlı bir şekilde iletişime geçerek bu özellik ile kendini bir adım daha öne atmış oluyor. 


Instagram İşletme Hesabı Kullanmak İçin...

Şuan için sizleri mutlu edecek bir haber veremiyoruz. Çünkü Instagram'da yer alan bu özellik kısa zaman içinde eklendiği için Türkiye'de şu zaman için aktif değildir. Fakat aktif olmaması bu özelliği kullanamayacağınız anlamına gelmez. Bu da sizleri sevindirecek haberdir. Aşağıdaki adımları takip ederek Instagram profilinizde ayarlamalar yaparak bu özelliği çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca yakın zamanda zaten bu özellik ülkemizde de aktif hale mutlaka gelecektir. 


1. Adım: İlk olarak  uygulamanızı kapatınız. TunnelBear ve buna benzer herhangi bir VPN yazılımını indirerek bölgenizi “ABD” yapınız. Daha sonra kapatmış olduğunuz Instagram’ı tekrar açın.

2. Adım: Profil sayfanızda dişli çark bulunmaktadır. Sağ üst köşede yer alır genelde. Dişli çarka tıklayın ve burada "İşletme Profiline Geç" kısmına geçiş yapın.

3. Adım: Yukarıdaki işlemden sonra yeni sayfa ile karşılaşacaksınız. Buradan Facebook hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Facebook işletme sayfanızı bulup seçin.

4. Adım: 3. adımda uygulanan işlemlerin sonucunda yeni ekran daha karşınıza çıkacak burada yapmanız gereken işlemler ise; Instagram üzerinden size kişilerin ulaşmasını sağlayacak mail - adres bilgileri  gibi kısımları doldurun. İsterseniz tümünü doldurarak daha geniş çaplı iletişim sağlamış olursunuz. Sadece bir tanesini eklemeniz de yeterli olabilir. Sonrasında bitti butonuna tıklayarak işlemi bitirin. 

Bu adımları anlatıldığı gibi yaptıysanız ekranda 'iletişime geç' butonu gözükecektir. Bu şekilde başarılı olarak aktif hale getirmiş olacaksınız. Bunun yanı sıra istatistikleri kontrol etmek isterseniz "istatistik ikonu" profilinizde bulunmaktadır. Bu kısımdan paylaşımlarınızı takip ederek istatistik raporlarına bakabilirsiniz. 

Bir önce nedir? konumuzda "AdSense Eşleştirilen İçerik Nedir?" Google AdSense reklamları ile ilgili eşleştirilen içerik hakkında geniş bilgiye yer verdik. Konumuza  ilgili bağlantıdan göz atabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. ben ekstra bi işlem yapmadan instagramda işletme hesabı yapabildim ama belki de acemi şansı denk geldi.

    YanıtlaSil
  2. Bizim bi arkadaş araştırıyordu bunu. Hemen linkinizi paylaştım teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Ben 3 aydan beri kullanıyorum işletme hesabını. İstatistikler özelliğini çok beğendim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.