-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads

ads
ads
Sağlıksız ve düzensiz beslenmenin bir sonucu olarak karşımıza çıkan, vitamin ve mineral eksikliği problemi, birçok kişinin sorunu olmaktadır. Bu problemleri, gerekli destekleyici mineral ve vitamin ilaçlarından karşılayabilirsiniz. Bu noktada dikkatli olmanız gereken en önemli konu, kullandığınız vitamin ya da mineral takviyesi sağlayan ilaçların, gerekli sağlık kurumları tarafından onaylı ve doktor tavsiyeli olması gerekmektedir.

Kapsülle Değişen Enerji


Sıvı ya da kapsül yoluyla alınabilen vitamin ve mineralleri, Pharmaton Kapsül yardımıyla kolaylıkla alabilirsiniz. İhtiyacınıza göre ayarlanan boyutları ile 30 adet kapsül olmak ile birlikte Pharmaton 50 plus ve 60 plus seçenekleriyle, kutularda hizmetinize sunulmuştur. Pharmaton kapsül, içerdiği günlük vitamin ve mineral ihtiyacınızı karşılamaktadır. Ayrıca tek takviye maddesi olan Ginseng G115 içermektedir.

Pharmaton kapsül başlıca iki, üç farklı pakette hizmetinize sunulmaktadır. Pharmaton İçindekiler 30 kapsülün içerdiği maddeler; 40.0 mg Ginseng, 100 mg soya lesitini içermektedir. Ayrıca Pharmaton kapsül içerisinde yer alan vitaminlerde şu şekildedir. A, C, E, B1, B2, B3, B6, B12, D, biotin ve folik asit içermektedir.  İçinde bulundurduğu mineraller bakımından ise; kalsiyum, demir, manganez, çinko bakır ve selenyum bulunmaktadır.

Pharmaton kapsül içerisinde bulunan bütün maddeler uzman ekip tarafından dikkatli ve titiz bir çalışma sonrası hazırlanmaktadır. Pharmaton kapsül 30 özelliklerinden bahsedecek olursak, şişe içerisinde 30 kapsül bulunmaktadır. Yukarıda saydığımız vitamin, mineral ve takviye edici maddeler bütün kapsül paketleri için aynı oranda hazırlanmıştır. Sadece içerisindeki kapsül adeti farklıdır. Takviye edici gıda ürünü formda üretilmiştir. Kapsül şişe içerisinde 30 adet bulunmaktadır. Kapsül kaynağı olarak büyükbaş hayvan jelatini kullanılmıştır. İçerisinde domuz katkı maddesi ve genetiği değiştirilmiş organizmalar içermemektedir.


Pharmaton kapsül 30 50 plus ise elli yaş ve üzeri için üretilmiştir. Vitamin ve mineraller bakımından hemen hemen aynı olmakla beraber,250 mg omega 3,62.52mg EPA ve 40mg DHA maddeleri bulunmaktadır. Pharmaton kapsül çeşitlerinin tümü bütün sağlık kriterlerinden ve beslenme uzmanlarından tavsiyeli bir şekilde satılmaktadır. Eğer sizde güne zinde, dinamik ve konsantrasyonu yüksek bir şekilde başlamak istiyorsanız, Pharmaton yetkili satıcıları ve tüm eczanelerden alarak kullanabilirsiniz.

Yazar: Burak Bozdağ

Bir önceki konumuzda "Bağışıklık sistemi nasıl güçlendirilir?" bağışıklı sistemi ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.