-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » LinkedIn Kullanıcılarına 5 İp ucu

ads
ads
LinkedIn Nedir - EN5 Konumuzun Detayları

LinkedIn son zamanların en popüler sosyal platformlarından biri olmayı başardı. Uzun zamandan beri var olan ancak yakın zamanımızda popülatiresi daha çok artan "LinkedIn" kullanıcı sayısı milyonları aşmış durumda. Ve bu sosyal ağdan yararlanmak webmaster'lar için bir nimet LinkedIn ile nasıl başarıya ulaşılır, LinkedIn ile neler yapılabilir? bunlar hakkında 5 öneriyi sizlere sunacağız.

LinkedIn Kullanıcılarına  5 İp ucu




İş arayanlar, çalışanlar, vb. gibi bilgilere ulaşmak için kurulmuş çok farklı kategorileri ile ilgi çeken bir sosyal ağ sitesidir. Ancak bu platformu doğru kullandığınız zaman sizlere oldukça faydası olacaktır.

1. İlk olarak hesap açtıktan sonra profilinizi doğru ve eksiksiz bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Bunun için kaliteli bir profil oluşturmanız sizler için çok faydalı olacak ve karşı taraf için bir ciddiyet hasıl olacaktır.

2. Düzenlediğiniz profilnizide anahtar kelime kullanımına dikkat edin. Anahtar kelimeler google aramalarında üst sıralara çıkmanıza olanak tanır. Ancak spam şekilde değilde gereği kadar anahtar kelimelere yer veriniz. Hangi alanda size ulaşmak isteyen insanlarsa o alana ait kelimeleri sıralayınız bu sayede çok çabuk sizi bulacaklar ve iletişime geçeceklerdir.

3. Projelerinizi tanıtın. Bu sayede ilgili kişiler profilinizi incelediğinde gerekli mecraları bulduktan sonra sizlerle iletşimi daha kolay ve ciddi olacaktır.

4. En önemlisi tanıdığınız kişilerle sürekli bağlantı kurun, istek gönderin ve zamanla profilindeki kişilerin sayısı çoğalacak ve daha çok verim alacaksınız.

5. İçerik eklemeye özen gösterin ve zamanınız varsa herhangi bir sitenizde paylaltığınız makaleleri bu sosyal ağda özet olarak paylaşın ve insanların daha iyi bir fikir sahibi olmaını sağlayın.

LinkedIn hakkında şimdilik yazacaklarımız bu kadar ilerleyen zamanlarda daha detaylı bilgilere yer vereceğiz.

Bir önceki video içerikli konumuzda sihirbazlık gösterisi yapan ve bunu en üst seviyede yapmayı başaran kişiyi konu almaktadır.  "Bu Gösteriye Hayran Kalacaksınız." Videoyu mutlaka izlemenizi tavsiye ederiz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. linkedin hesabı bir türlü oluşturmuyordum. gerek durmadım daha doğrusu ama oluşturmanın vakti geldi.

    YanıtlaSil
  2. Kaliteli bir profil için verdiğiniz önerilerden ötürü teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Eski bir LinkedIn hesabım var profilimi güncelleyeceğim bi ara önemli bir site.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.