-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Maymunlar Cehennemi 3: Savaş Filmi (2017)

ads
ads

Maymunlar Cehennemi 3 Film Tanıtımı

Maymunlar Cehennemi 3: Savaş - War for the Planet of the Apes

Maymunlar Cehennemi 3 ne zaman vizyona girecek?, maymunlar cehennemi savaş filmi 2017, maymunlar cehennemi 3 vizyon , maymunlar cehennemi 3 savaş filminin vizyon tarihi.

Filmin son serisi çok yakında sinemalarda gösterime girecek. Maymunlar Cehennemi filminin son serisi olan "Savaş" 14 Temmuz 2017 Cuma günü sinemalarda. Filmin yönetmeni "Matt Reeves", Maymunlar Cehennemi 3 filminin oyuncu kadrosundan öne çıkan isimler ise "Woody Harrelson , Andy Serkis , Karin Konoval , Judy Greer , Amiah Miller" Senaryo yazarları "Matt Reeves , Mark Bomback" ve yapımcıları "Mark Bomback , Peter Chernin"dır. 2017 Maymunlar cehennemi 3 filminin türü ise Aksiyon, Drama ve Bilim Kurgu içerikleri ile sinema sevenlerin soluksuz izleyeceği harika bir film.



Maymunlar Cehennemi 3: Savaş Filmi (2017)


Bundan önceki seride özellikle serinin ikincisi olan film çok büyük kitle  tarafından izlenmiş ve oldukça yüksek puana sahip olmuştur. Bu film de bir önceki serinin daha üst seviyesinde büyük ustalıkla hazırlanmış ve  yönetilmiş izleyiciye sunulmuştur. Film 14 Temmuz Cuma günü vizyona girecektir. Sinemalarda yerini alacaktır. Birçok kişinin beklediği film nihayet çıktı. Sayılı günler kala çok olumlu yorumlar alan film gişe rekorları kırması bekleniyor.



Maymunlar cehennemi 3: savaş filmini 2017 ABD yapımıdır.  Ortalama izlenme süresi 2 saat 22 dakika sürmektedir. IMDb puanı ise şuan için on üzerinden 8.8 olarak belirlenmiştir. Ve bu oldukça yüksek bir rakamdır. İleride daha da artacağını düşünüyoruz.  Her ne kadar  filmin kalitesini IMDb puanları belirse de tam olarak IMDb puanı kendi başına yeterli değil. O kadar çok güzel filmler var ki IMDb puanı yerlerde geziyor. Bu yüzden puana pek aldırış etmemek lazım. Önemli olan izleyip kendinizin verdiği karardır.

Maymunlar Cehennemi: Savaş, Planet of the Apes 3 Filminin Kısaca Özeti:

Bu filmde de önceki seride ki gibi insanları  ve maymunların  hayatını konu almaktadır. İnsanlar ile maymunlar arasında süren savaşı konu almaktadır.  Bu savaş esnasında insanlar da kayıplar verirken maymunlar daha çok kayıp vermeye başlıyor bu yüzden zayıf düşüyorlar. Maymunların reisi olan Sezar ile insanların  başında bulunan komutan ile aralarında amansız mücadele  başlayacak. Bunun için sezar tüm cesaretini toplayıp her iki tarafında çok büyük kayıpların olmaması için ve en önemlisi dünyanın geleceği için çok büyük çaba sarf etmesi gerekiyor.

Maymunlar Cehennemi 3: Savaş Filminin  Fragmanını İzle

Not: Bu video "GameNewsOfficial" ismindeki bir Youtube kanlından alınmıştır.



Bir önceki sinema film tanıtım içerikli konumuzda "Hayat Kitabı Filmi (2014)" filminin incelemesini ve tanıtımını yaptık. İlgili sayfamıza giderek konuyu inceleyebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

14 yorum:

  1. Maymunlar cehennemi serisini defalarca izledim. Bir bilim kurgu yapiti . Hayvanlara iyi davranilmasi gerektigini ogretiyor bize😀

    YanıtlaSil
  2. Beklediğim bir film vizyon günü gideceğim. İlk filmini de sinemada izlemiştim güzel bir seri.

    YanıtlaSil
  3. en güzel sinema filmlerinden biri mutlaka izleyin bu filmi

    YanıtlaSil
  4. Sinemada izlemeye gittim cuma günü ama doluydu inşallah hafta içi izleyeceğim fragmanını izlemiştim çok güzel bir filme benziyor.

    YanıtlaSil
  5. Maymunlar cehennemi filmi zamanımızda ki güzel filmdir.

    YanıtlaSil
  6. Maymunlar Cehennemi 3: Savaş Filmini sinemalarda izlemeniz gerekir. maymunlar cehennemi filmi o kadar güzel ki anlatmama sadece izlemeniz yeterli sonra bana hak vereceksiniz.

    YanıtlaSil
  7. maymunlar cehenneminin önceki filmlerini izledim en çok ikinci olanı beğendim bu son olan maymunlar cehennemi 3 savaş filmini daha izlemedim hemen izlemem lazım

    YanıtlaSil
  8. serinin en güzel filmi bu önceki de güzeldi bu daha güzel izleyip karar verin

    YanıtlaSil
  9. Bu hafta sonu arkadaşlarla birlikte gideceğiz bu filme. Ben iki filmini de sinemada izlemiştim. Başarılı bir seri.

    YanıtlaSil
  10. maymunlar cehennemi ilk başlarda izlesem mi izlemesem mi diye çok düşündüm ama başlangıç harika zamanın en iyi filmi

    YanıtlaSil
  11. Filme dün kardeşimle birlikte gittim ben beklediğim gibi değildi maalesef. Daha fazla aksiyon bekliyordum.

    YanıtlaSil
  12. Maymunlar Cehennemi 3: Savaş artık bence sıktı uzayda geçen ilk seri daha güzeldi bana kalırsa

    YanıtlaSil
  13. baymunlar cehennemininin bir coks erisini izledim. eski versiyonalrınıda izledim. enc ok son bolumunu beyendim.cidden harika

    YanıtlaSil
  14. Bu film serisini çok seviyorum.İnşallah devam filmleri gelir.Konusu çok iyi.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.