-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Phuket Tapınak Turları

ads
ads
Tayland romantizm ile özdeşleştirilen bir ülkedir. Egzotik ve cezp edici… ve aşkın bol yetişen orkide çiçekleri kadar rengarenk bir şekilde filizlendiği tropik bir cennet. Aşk düğümünün atılmak ve aşk ateşlerini anımsanmayacak kadar uzun bir süre ışıl ışıl tutan, münhasıran eşsiz bir balayı yaşamak için gidilecek ideal bir yer.

Phuket turu farklılık ve çeşitlilik ile kutsanmış bu antik mistik ülke her şeye sahip-palmiyelerle dolu beyaz kumsallar, şafak sislerine bürünmüş ormanlık dağlar, iyi korunmuş tarihi harabeler ve eski ve modern dünyaların dramatik bir şekilde harmanlandığı başkent Bangkok.

Phuket Tapınak Turları


Hayatınızda bir daha yaşayamayacağınız Phuket balayınızın keyfini, ülkenin kuzeyindeki gür orman örtüsü boyunca görkemli fillerin üstünde yolculuk ederek veya ülkenin kıyı şeridini çizen yumuşak kumsallarda el ele dolaşarak çıkartabilirsiniz. Phuket otelleri lüks ve tüm detayları düşünülmüş olarak tasarlanmıştır. Ve Phuket otelleri her bütçe için vardır. Uluslararası olarak tasarlanmış çok sayıda golf sahasında gür tropik çim yollarda golf oynayın veya ihtişamlı bir spanın dinlendirici ortamında aheste aheste şımartılma deneyimi yaşayın.


Güneydoğu Asya’nın kalbine yerleşik bu ülke, geçmişten beri Asya geçidi olarak kabul edilmektedir. Önemli havayollarının büyük bir kısmı Tayland’ın başkentine sefer yaptığı için, ülkenin stratejik konumu, dünyanın tüm ziyaretçileri için Tayland’ın uygun bir havayolu bağlantı noktası olduğu anlamına gelmektedir. Bu kolay erişim, düğün misafirlerinizin büyük gününüze dünyanın her köşesinden kolaylıkla erişebileceği anlamına gelmektedir.

Abartılı Değil Muhteşem

Evlilik herkesin hayatındaki en mutlu gün olmalıdır; siz ve eşinizin hayat boyu bir birliktelik için aşkla bağlılık yemini ettiğiniz büyük değer verdiğiniz bir gün. İki ailenin bir araya geldiği, karşılıklı olarak evlilik yeminlerinin edildiği ve aşk dolu bir bağın oluşturulduğu keyifli bir kutlama anı.

Yazar: Fatih Simsek

Turizm gezi ile ilgili yazılar yazmakta olup gezilecek yerler hakkında ve turlar hakkında bilgi içerikleri hazırlamaktadır.

Bir önceki sağlık içerikli konumuzda ise "Muzun Faydalaları" muz ve muzun faydaları hakkında bilgiler verdik. Muzun faydaları hakkında bilmediklerinizi öğrenmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. çok görkemli bir yapı phuket tapınağı. gidip görmek isterdim doğrusu.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.