-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » Şekeri düşüren gıdalar hangileri?

ads
ads

Şekeri düşüren gıdalar hangileri?
Kan Şekerine İyi Gelen Besinler

Şekerin insan kontrolü altında olması gerekir. Bunun için düzenli beslenme ve program uygulamak gereklidir. Şeker dalgalanmalarını önlemek için   düşük glisemik indeksli besinlerin tüketilmesi lazımdır.  Kan şekerini direk olarak etkisi altına alan değere "Glisemik indeks" denir.  Diğer yandan şekeri düşürmek için yada yemeklerin daha lezzetli olması için bitkiler ve yağlar kullanılabilir.

Kan şekerini düşüren 5 Gıda

* Keten Tohumu
* Badem
* Tarçın
* Tatlı Patates
* Limon ve Elma Sirkesi


Bir önceki En5 içerikli konumuzda   K vitamini ile İlgili 5 Bilgi  ile ilgili içeriğimiz de k vitamini hakkında bilgiler verdik. Sayfamızı ziyaret ederek K vitamini ile ilgili 5 bilgiye ulaşabilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

8 yorum:

  1. şeker hastaları için iyi bir yazı olmuş teşekkrüler

    YanıtlaSil
  2. Kan sekerini kontrol altinda tutmak onemli bir durum. Korluge kadsr gidebiliyor ani yukselmeler. Dikkst etmek gerek bu gidalarla seker srviyesi duzenlenebilir

    YanıtlaSil
  3. Şekerin düşmesi bir dert çıkması bir dert.

    YanıtlaSil
  4. şekeri düşüren besinler hakkındaki bilgiler için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Seker konusnu onemsemek gerkiyor. Kendinizden supheleniyorsaniz mutlaka bir doktora gorunmek gerek. Alzamaninda tedwvi edilmezseniz sonucu kotu olur.aman dikkat

    YanıtlaSil

  6. Şekeri düşüren gıdalar hangileri derseniz bademi tek geçerim çok etkili bir şeker düşürücü

    YanıtlaSil
  7. şeker genetik olarak ailede var. İlerde sıkıntı çekmemek adına şekeri düşüren gıdalar yemeye başlamanın zamanı geldi. Yaşımızda geldi sayılır çünkü.

    YanıtlaSil
  8. Şeker önemli birşeydir özellikler yaşlılar için. şekeri düşüren besinler hakkındaki bilgiler için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.