-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Yenilmezler 2: Ultron Çağı Filmi (2015)

ads
ads
Yenilmezler 2: Ultron Çağı Filmi (2015)

Yenilmezler 2: Ultron Çağı - Avengers: Age of Ultron Filminin Ön İncelemesi.

Yenilmezler filminin 2. olan Ultron çağı tüm ülkelerde vizyona girmiştir. Gişe rekorları kıran vizyon filmlerindendir. 2015 ABD yapımı filmin türü bilim kurgu, aksin, macera, fantastik ve savaş türündedir. Yönetmen koltuğunda oturan "Joss Whedon" ve oyuncu kadrosundan bazıları "Robert Downey Jr. , Scarlett Johansson , Samuel L. Jackson , Chris Evans , Mark Ruffalo" ile 2 saat 30 dakika süren 2015 yılının en iyi filmlerindendir. IMDb puanı 131. 311 kişi tarafından oynalarak 10 üzerinden 8.2 olarak belirlenmiştir.

Yenilmezler 2 Filminin özeti:


Barışı sağlamak amacıyla kahramanlarımız bir programı gerçekleştirmek için tekrar bir araya gelirler. Ancak istenildiği gibi her şey gitmez "Ultron" insan yapımı olan yapay zekadır. Yapay zeka başkalarının eline geçince işler daha kötüye gider. Kahramanlar bu kötü durumdan kurtulmak ve insan yaşamını tehlikeye sokacak yapay zekayı durdurmak için planlar yapar ve güçlerini birleştirerek amansız bir savaş ortaya çıkacaktır.

Bir önceki film tanıtımımız "Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği Filmi (2014)" incelemesini tanıtımını yaptık

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

13 yorum:

  1. Fazla söze gerek yok çok güzel filmdir kendisi.

    YanıtlaSil
  2. Biyle guzel birnyapiti keske bizde yapabilsek. Adamlar ucyor atliyor kaciyor ve hicnsiritmiyor. Her sry cok gercekci. Sanki gercekten ucuyor ironman.

    YanıtlaSil
  3. Film kadrosu efsane filmdeki kahramanlar efsane ama ben eminim yenilmezler 3 çok daha iyi olacak.

    YanıtlaSil
  4. filmin kadrosu bir efsane. nasıl olur da şimdiye kadar izlememişim ona şaşıyorum şuanda.

    YanıtlaSil
  5. Yenilmezlerden once iron man ve captain amerikayi vlizlemistim. Bu seride gayet etkileyici. Hatta tum super kahrsmanlar toparlanmis guzel bir seri olmus

    YanıtlaSil
  6. Yenilmezler filmi kadar kaliteli bir film ve Yenilmezler 2 için kadro çok sağlam.

    YanıtlaSil
  7. beklentilerimin altında kalan bir film oldu kötü ikizlerden daha çok şey beklemiştim oysaki

    YanıtlaSil
  8. Bu film kotu diyenleri anlayamiyorum. Daha ne beklentileri vaki. Nesi kotu bu filmin. Kadrosu desen muthis. Efektler olsun gorsellik olsun her sey var

    YanıtlaSil
  9. Bu film için harcanan para çok fazla gerek kadrosu gerekse filmlerde kullanılan teknolojiler çok pahalı ama gişe hasılatı 1,405 milyar dolar bu da filmin ne kadar iyi olduğunu gösteriyor.

    YanıtlaSil
  10. Benim favoi oyuncum demir adam. Adamin karizmasi yeter. ayrica digerlerine nazaram gucunu beyninden aliyor. Super guclerinolmasada kafayi kullaniyir

    YanıtlaSil
  11. yenilmezler filmi tam bir efsane ya yeni bölümünü de bir kız olarak heyecanla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  12. İlk film bol aksiyon dolu ve güzeldi ikinci film de umarım öyledir :)

    YanıtlaSil
  13. Çok güzel bir film.Sinemada izlemiştim.Çok etkiliyor insanı.Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.