-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Aylar Sonra Görüşülen Akrabaların 5 Ahiret Sorusu

ads
ads
Aylar Sonra Görüşülen Akrabaların 5 Ahiret Sorusu
Bazen tanıdıklarımızla özellikle akrabalarımızda ayda yılda bir görüşürüz genel olarak bayramlarda bu görüşmeler sıklaşır ve  aylar sonra gördüğümüz büyüklerimiz hep aynı sorularla karşımıza çıkar ve bu sorular hiç sekmez. Bun sorulardan 5 tanesini paylaşalım.

1.  Şuan kaçıncı sınıfa gidiyorsun.  Genel olarak ilk bu soru sorulur.

2. Okul bitince ne olmayı düşünüyorsun?

3. Derslerin nasıl? Takdir teşekkür aldın mı? Hocalarla aran nasıl? gibi.

4. Bizim tandıklarda orada okuyor onları görüyor musun?

5. Sigaraya başlamadın dimi? Sakın içme uzak dur.



Gibi söylemler sürekli denk geldiğimiz klasik akraba sorularıdır. Bunları daha da çoğaltabiliriz ancak bu kadarla şimdilik yetinelim.

Bir önceki En5 içerikli konumuzda "Gribe En iyi Gelen Besinlerin 5 Tanesi" Gribe iyi gelenler yiyecekler hakkında en önemli olan beş adet besin hangisidir? İlgili bağlantıdan yazımıza giderek kısa ve öz açıklamalar içeren yazımızı inceleyebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.