-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Dracula: Başlangıç Filmi (2014)

ads
ads
Dracula: Başlangıç Filmi (2014)

Dracula: Başlangıç - Dracula Untold Film inceleme:

Dracula Başlangıç filmi 2014 ABD yapımıdır. Vizyon tarihi 3 Ekim 2014, yönetmen koltuğunda oturan "Gary Shore" ve oyuncu kadrolarından bazıları "Luke Evans , Dominic Cooper , Charlie Cox , Charles Dance , Sarah Gadon" Filmin türü aksiyon, fantastik, gerilim ve korku içeriklidir. Dracula Untold filmi ortalama 1 saat 35 dakika sürmektedir.

Dracula - Başlangıç Filminin özeti:

II Mehmet , Vlad the Impaler'e haber göndererek halkının içinden 1000 çocuk ve vergi ister. Bundan daha önce prens II Mehmet'in yanında büyümüş ve babası da aynı şekilde onu Türklere vermiştir. Çocukların prensin kendi oğlunu da istemesi üzerine işler bir anda değişir ve halk savaşa hazırlıklı değildir. Prens son hamle yaparak Türk süvarilere çocukları vermeyerek elçileri öldürür. Bunun akabinde büyük bir savaşı da göze almış olur.  Fakat prensin halkı Türklerle baş edecek kadar güçlü donanıma sahip değildir.





Aylar öncesinde girdiği bir mağarada 2 adamını kaybeden ve orada bir canavar olduğunu düşünen prens, ondan yardım dilemek için tek başına karanlığa gider ve wampir olmaya karar vererek 100 adam gücüne erişir. Savaş esnasında galip gelen  prensin tarafı olur.

Film genel olarak güzel olmasına karşın birçok hatası vardır. Tarih iyi araştırılmadan yapılmış ve genel anlamda bu filmde Türkler kötü olarak gösterilmiştir.  Ancak bizleri yenmek onların sadece hayal gücünde olarak şeytani varlıkları devreye sokması ve aslında bizlerin yenilmez olduğunu da filmde kanıtlar durumdalar. Genel bakımda bir aşağılama ve kötüleme sahneleri mevcuttur. Ancak bu filmi yapanlarda o kadar iyi biliyorlar ki Türkleri yenmek ancak hayal dünyalarında olur. Bu yüzden herhalde beyazperdeye aktarmışlardır.

Bir önceki film tanıtımı  >>  Kara Deniz Filmi (2014)

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

11 yorum:

  1. vakit kaybetmeden izlicem güzele benziyor

    YanıtlaSil
  2. Halen dracula filmi kaldimi ki diyordum. Oldugunu simdi gordum. Epeydir cekmiyorlar sanirim artik. Seneryosu genekde ayni oldugundan olsa gerek

    YanıtlaSil
  3. Dracula Başlangıç Filmi (2014) tavsiye etmem Atalarımızı çok aşağılayan bir film olmuş bence

    YanıtlaSil
  4. Ercan KIZILKOCA10 Ağustos 2017 16:57

    Güzel bir film ama dabbe kadar korkmadım :) Dabbe farklı bir film ya :)

    YanıtlaSil
  5. Fragmanını gördüm çok güzel değildi fakat izlenebilri bir film.

    YanıtlaSil
  6. Cocukken bile drwcula filmlerinden cok korkardim. İzleyemezdim. Ruyalarima girerdi hel. Simdi ise hic sallamiyorum bana inandirixi gelmiyir

    YanıtlaSil
  7. Filmde Osmanlı Türklerini bilek gücüyle değilde doğaüstü bir güçle yeneceklerini belirterek yükseltmişler 3/10

    YanıtlaSil
  8. Fragmani pek ilgi cekici gelmedi. Ancak klasik dracula filmleri gibi. İzlenebilir bence. Gerilim seviyorsaniz kacirmaykn derin

    YanıtlaSil
  9. Gecenlerd can sikintiwindan bir film actim oda drakulali bir filmdi. Vampir kan eme eme bitiremedi bir turlu insanlari. Korkutucuydu. Olmedi de gitti. buda onun gibimi bi bakalin

    YanıtlaSil
  10. Normalde pek bu tür filmleri izlemem fakat geçtiğimiz günlerde Digitürk'te rastgelmiş ve beğenmiştim. Tavsie ediyorum.

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel bir korku filmi izleminizi tavsiye ederim.Yeni bir drakula filmi.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.