-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Fotoshop yap

ads
ads
Photoshop yani okunuşuyla fotoshop çok gelişmiş bir resim işleme ve düzenleme programıdır.1987 yılında Michigan üniversitesi doktora öğrencisi olan Thomas knoll tarafından geliştirilmeye başlanmıştır.

Fotoshop yap


Photoshop fotoğrafçılıkla uğraşanların vazgeçilmez programıdır.Kullanımı biraz zor olsa da internette fotoshop yapabilmek için birçok döküman bulunmaktadır.Fotoshop yapabilmek adına sizler için sitemizde döküman paylaşımı yapmaktayız.Fotoshop yapamayanlar ya özel kursa gitmek zorunda kalıyor ya da halk eğitim merkezlerinin kurslarına gitmek zorunda kalıyorlar.Bu kurslara gitmeden önce sitemizden yararlanıp fotoshopun temellerini atmanızı öneriyoruz.Çünkü temel atıp gittiğiniz zaman bazı şeyleri daha rahat kavramanız kaçınılmazdır.Sizlere fotoshop yapabilmeniz adına örnek bir video bırakıyoruz.Umarız hoşunuza gider.Son olarak photoshopta neler yapılabileceğini madde madde sıralıyoruz.Ardından videomuzu izleyebilirsiniz.




  • Renklerle ve Efektlerle çalışma
  • Fotomontaj
  • Rotuş
  • Onarma
  • Kolaj
  • Fotograf birleştirme
  • HDR ve Panoromik Resimler oluşturma (CS6)
Örnek video : Photoshopta yüz güzelleştirme






ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. ebru şallının fotoshopu gibi olmasında bu iş sonra bilmeyen yapmasın ben hiç anlamam :)

    YanıtlaSil
  2. Teknolojininin kotu bir yonu bence photoshop. İnsanlari olmadigi bir sekilde gosyeriyoruz. Aslinda direk cekip yayinkayacwksin. Neysen osundur

    YanıtlaSil
  3. Az çok photoshop kullanmayı biliyorum. Çektiğim fotoğraları genelde Photoshop CC ile düzenliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Photoshop çok ayrı bir dünya profesyoneller adeta bir sanat yapıyorlar bu programla.

    YanıtlaSil
  5. ya photoshop çok güzel bir şey bende fotoğraflarımız için denedim süper oldu

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.