-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » TOPLUMUMUZDA KENDİNE YER AÇAN HALI YIKAMA FABRİKALARI

ads
ads
TOPLUMUMUZDA KENDİNE YER AÇAN HALI YIKAMA FABRİKALARI
Hepimizin aynı fikirde olduğu bir konudur halı yıkamanın zor olduğu. Halıları uzun uzadıya uzatarak yollara bahçelere sermek ve sürekli açık bir su hortumuyla su tedarik etmek gerekmektedir. Sadece bunlarla da bitmiyor aynı  zamanda belinize 5 gün boyunca hissedeceğiniz bir zorlanma sağlayacak fırçalama işlemini saatlerce sürekli yapmanız gerekiyor. Çocukken hepimiz denemişizdir. Halıların en güzel şekilde temizlenmesi için üzerine bastırmaktan ziyade daha efektif deterjanların kullanılması gerektiğinden haberdar değildik. Teknolojinin ilerlemesi ve makineleşmenin toplumun içinde büyük yer kaplaması sonucu şehirlerde halı yıkama fabrikası sayısı da arttı ve insanları da bu eziyetten kurtardı. Maltepe halı yıkama fabrikası akınından nasibini alan yerlerden biridir.



Halı yıkama işlemlerinden biri halıların uygun deterjanla sıcak suda “çırpılması” işlemidir bu işlem tamamlandıktan sonra kurutmadan çıkan halılar antibakteriyel deterjanlarla temizlenir ve bakterilerden arındırılır. En son kurutma işlemi yapılan halıların uygun şekilde kurutulması çin diğer işlemler tamamlandıktan sonra uzun süre bekletilmemesi gerekmektedir. 

Bekleyen halılarda bakterilerin çok hızlı bir şekilde tekrar üredikleri görülebilmektedir. Ancak kurutma tamamlandıktan sonra bir daha altı ay boyunca antibakteriyellere ihtiyaç duyulmamaktadır.


Halı yıkama Maltepe semtinde sıkça rastlayabileceğiniz ve her daim size iyi hizmet verecek olan fabrikalar bulunmaktadır. Bu fabrikaların çokluğu ise müşteri memnuniyetine önem vermelerini tetiklemektedir. Sizde bu hizmetlerden yararlanmak istiyorsanız eğer en yakın halı yıkama fabrikasına internetten arayarak veya broşürlerden bakarak ulaşabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.