-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » ANTALYA’DA PSİKOTERAPİ

ads
ads
Her an diğer diğer insanlar iyi bir iletişimin başlangıcı olan, yaptıklarınızda zevk almak ve hayatı dolu dolu yaşamak için bir psikoloğa ihtiyacınız varsa Antalya Psikolog her an her dakika sizi dinlemeye hazırdır. Öyle bir zaman gelir ki insanın içi daralır, kafasında bir sorun vardır çözemez, durum gittikçe kötüye gidiyordur. İşte böyle durumlarda psikoterapinin rolü devreye girmelidir.

ANTALYA’DA PSİKOTERAPİ


Kendimize Değer Vermek

Kendinizi seviyor ve değer veriyorsanız, esnek davranmak ve alternatif çözüm yolları bulmak istiyorsanız https://www.alibicak.com/ sitesini incelemenizi ve Psikoterapist Ali Bıçak ile irtibata geçmenizi tavsiye ederim. Sağlıklı bir psikolojiye sahip olmak herkesin hakkıdır. Sosyal arkadaşlarımız, dostlarımız; iş arkadaşlarımız ve en önemlisi ailemiz bizim için çok kıymetlidir. Aile içi iletişim, iş ve arkadaş ilişkileri ve toplumsal ilişkiler, duygusal ilişkilerin hepsinin temelinde sağlıklı bir psikolojiye sahip olmaktan geçer. Böyle bir toplumsal yapıda;


§      Çocuklar, bireyler ve aileler huzurludur. Çocuklar güven içinde yaşarlar ve özgüvenleri tam yetişir.
§      Toplumda bireyler birbirlerine eşit davranırlar, saygı ve sevgi duyarlar.
§      İş hayatında insanlar mutludur.
§      İnsanlar toplumdaki yerlerini bulmuş ve aidiyet duyguları ile hareket ederler.
§      Eşler tüm sevgi ve saygılarını çocuklarına aktararak mutlu bir çocuk, mutlu bir gelecek olur.

İnsan psikolojisinde diğer insanlarla iletişim çok önemlidir. Ruh sağlığı açısından kişiler arası iyi ilişkiler psikoterapi için de etkilidir. Ruh dünyanızda çözemediğiniz, kendinizin çözeme kavuşturamadığı tüm sorunlarınız için Antalya Psikoterapi her zaman yanınızdadır.

Hipnoterapi İle Ruhsal Rahatlık

Sahip olduğumuz düşünce, duygu ve davranışlarımız hakkında farkındalığımız varsa hayatımızı kontrol edebiliyor ve yeri geldiğinde müdahil olabiliyoruz demektir. Eğer bu ruhsal parametreler hakkında kendimizi tanıyamıyor ve yeri geldiğinde müdahale edemiyorsak bizim terapilere gereksinimimiz vardır. Ayrıca bizde kalmış duyguları ortaya çıkaramıyorsak ve yardım istiyorsak hipnoterapi konusunda Antalya Hipnoz her zaman destek olmaya hazırdır.


Bireylerde ruhsal tepkinin ortaya çıkarılmasında hipnoterapi büyük bir rol oynamaktadır. Hipnoz konusu kişiden kişiye değişiklik gösterir. Her kişi hipnoza uygun olmayabilir.  Yeni bir anlayış ve farkındalığa yelken açan hipnozun amacı zihnimizde var olanları unutturmak değildir. Hipnoz, bireyleri sportif, atılgan, güçlü ve yetenekli hale getirir. Böylece kişinin birçok alandaki performansının geliştiğini görürüz.  Ama bedensel olarak daha güçlü yapmaz. Fiziki kapasite anlamında motivasyon artar. Hipnoz ve hipnoterapi ile alakalı bu tür bilgi ve daha fazlasını alibicak.com adresinden öğrenmek mümkündür.

Yazar:  Yunus Özgan


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.