-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » KOCAELİNDE KOMBİ VE KLİMA TEDARİKİ

ads
ads
Kocaeli, Derince, Körfez, Kartepe, Başiskele, Gölcük ve Değirmendere ve mücavir tüm bölgelerde kombi ve klima tedarikinden önce Kocaeli Kombi Servisine https://arkomkombi.com/petek-temizligi/ danışmadan ve bilgi almadan karar vermeyin. Neden mi? İzmit Kombi Servisi alanında uzman ve en güvenilir servistir. Kombi tedariki öncesi kararınıza yardımcı olabilecek kombi konusunda kısa bir bilgilendirme yapalım isterseniz:

Kombi Kavramı ve Sınıflandırılması

Kombi kavramı, İngilizce kökenlidir. Combi Boiler şeklinde yazılıp birleşik ısıtıcı anlamına gelmektedir. Türkçemiz de kombi olarak yerleşmiştir. İngilizcede tam kullanımı ise Gas-fired Combination Boiler şeklindedir. Böylece combination ifadesinin kısaltılmışı combi, kombi şekline dönmüştür.  Teknik detayları açısından kombiler bacalı, hermetik, yarı hermetik ve yoğuşmalı şeklinde dörde ayırmak mümkündür. Burada isimleri sayılan her kombi montaj, bakım, tamirat ve her türlü servis hizmeti almak için Kocaeli bölgesinde iseniz şanlısınız. Bu bölgede her türlü marka ve modelin servis hizmetleri için İzmit Kombi Servisi bulunmaktadır.

KOCAELİNDE KOMBİ VE KLİMA TEDARİKİ


Kombi cihazlarının genel bir sınıflandırmaya tabi tutmak istersek şöyle bir sıralama uygun olacaktır;
§      Yakıt cinsine göre kombiler farklı sınıflandırmaya tabi tutulabilir.
§      Atık gaz çıkışına göre ve taze hava alış durumuna göre kategorilendirme yapılabilir
§      Çalışma ortamlarına göre farklı kombi çeşitleri sözkonusudur.
§      Sera gazı salınım miktarı kombileri birbirinden ayrıştırmaktadır.
§      Baca gazından yararlanma durumu kombi çeşitliliğini artırmaktadır.
§      Kapasite durumu kombileri farklı kategorilere ayrılabilir.
Burada genel bir sıralaması yapılan kombilerle ilgili danışabileceğiniz adreslerini başında https://arkomkombi.com/ gelmektedir.




Kombi sistemleri ile ilgili yapılan başka bir araştırmada ise hava alış ve gaz çıkış durumuna göre A, B, C şeklinde bir sınıflandırmaya gidilmiştir. A Tipi kombi: Havayı bulundukları ortamdan alır, gazı bulundukları ortama atarlar. Katalitik sobalar buna örnek verilebilir. B Tipi Kombi: Havayı bulundukları ortamdan alırlar, gazı baca yoluyla dışarı atarlar. Buna örnek bacalı yada yarım hermetik kombiler örnek verilebilir. C Tipi Kombi: Gerekli havayı bir baca ile dış ortamdan alırlar, yanma sonrası çıkan gazı da yine aynı şekilde dış ortama bırakırlar. Bunların en güzel örneği ise hermetik kombilerdir.  Hava alış ve gaz çıkış sınıflandırmasında yer alan her türlü kombinin montaj, tamir, bakım ve teknik bilgilerini arkomkombi.com adresinden edinebilirsiniz.


Kombilerin yanında ihtiyacınız olan klima bilgileri için de İzmit Klima Servisi her zaman sizlerin yanındadır. Her tür kombinin servis hizmetlerini bu merkez yürütmektedir. 

Yazar: Yunus Özgan

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. kombi önemli bir faktör sağlam olması gerek kombi ve gereçlerinin

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.