-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » 2017 Güncel Backlink

ads
ads

2017 Backlink Listesi 

Webmaster'lar için backlink olmazsa olmazdır. Yıl 2017 oldu ancak backlink henüz değerini daha yitirmedi ve yitirmez de. Backlink olmadan seo yapmak oldukça zordur. Kimi tanıtım yazısı alarak sitesine güç sağlar kimi banner reklam alarak, kimi text link alarak bunu sağlar. Ancak her insanın buna gücü yetmeyebilir.  En basit bir tanıtım yazısı dahi zaten 10 tl gibi fiyattan başlar. Ve tek bir siteden değil birkaç siteden almak gerekir ki sadece tanıtım yazısı ile yetinmek siteye pek fayda sağlamaz.

2017 Güncel Backlink


Önemli olan seo da her zaman farklılık ve değişik stratejilerle ve farklı backlink yöntemlerini denemek. Geçmişe bir dönelim bakalım o zamanlar ne tür linkler moda imiş:

  * İmleme siteleri
  * Forum siteleri (ancak henüz değerini yitirmiş değil fakat kaliteli forum siteleri olması gerekir ki birçok forum sitesi nofollow olduğu için link çöplüğünden başka işe yaramaz.
  * Wiki Backlink
  * Edu - Gov Backlink hala değerini korur ama oralardan link almak o kadar da kolay değil.
  * Paravan bloglar  vs..

Günümüzde ise son dönemlerde yaklaşık bir kaç sene öncesinde kadar sosyal medya çok revaçtaydı. Özellikle  Facebook ve Twitter eskisi kadar olmasa da gene iyi bir etki sağlayacak türdendir. Sosyal medya alanları genişledikçe bu iki büyük sosyal ağ her geçen gün farkındalığını biraz azaltmaktadır.

Bu konumuzda güncel olan 2017 - 2018 yılı olarak alabileceğiniz oldukça kaliteli ve kalıcı backlinkler elde edebileceğiniz listeyi sizlere sunacağız. Buralara linkinizi eklemek çok kolay sadece verdiğim adrese girin ve kayıt olun gereken yere site adresinizi yazın yeterlidir. 


2017 Ücretsiz Backlink Listesi


http://quup.com/

http://www.peplr.com/

http://www.foodspotting.com/

https://flipboard.com/

https://del.icio.us/

https://storify.com/

http://visual.ly/

https://soundcloud.com/

https://giphy.com/

https://about.me/

Bir önceki makalemizde misafir yazarlıkla ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı "Misafir yazarlık Nedir?" isimli konumuza göz atmanız yeterlidir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Quup sitesini biliyordum ama diğerlerine yeni kayıt olacağım teşekkürler hocam.

    YanıtlaSil
  2. 2017 Backlink Listesi gayet güzel siteleri içeriyor. Hemen kendi web sitem için backlink çalışmasına başlıyorum.

    YanıtlaSil
  3. backlinklerin spamscore ve da/pa olarak kontrol etmek gerek. iyiseler ozaman sorun yok

    YanıtlaSil
  4. vayyy hocam bu liste harika güncel ve güzel siteler var bu liste işimize yarar

    YanıtlaSil
  5. backlin kin ne kadar sitelere faydalı olacak bilmiyorum pek bence ihtiyacımız yok

    YanıtlaSil
  6. Hep backlink arıyordum sonunda kaliteli backlinkler buldum teşekkürler.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.