-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » BİM Aktüel Tanıtım

ads
ads
BİM market zincirleri ülkemizde 1995 yılında hizmete açılmıştır. İlk hizmet yılında 21 şubesi ile aktif hizmet sunan BİM,2016 yılının son dönemi itibari ile 5623 şubeye sahip olan BİM, ülkemize yeni bir market sistemini yerleştirmiştir.

Perakende satış hizmeti sunmasına rağmen sanki toptan satış yapıyormuş gibi fiyat koyması tüketicileri ekstra cezp etmektedir. BİM marketleri, ülkemizde market kültürünün oturması aşamasında farklı bir sistem sunarak tüketicilerin dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Günümüzde geldiği konum ile de ne kadar doğru bir sistem uyguladıklarını görmekteyiz. Kendi tanımları ile agresif bir indirim stratejisi uygulan BİM, haftalık olarak kampanyalı farklı ürünleri marketlerine getirerek satışını sunmaktadırlar. Oldukça farklı ürünlerin yer aldığı bu kampanyaları yakından takip edebilmek için BİM Aktüel katalogundan ön bilgi edinebilirsiniz. Her hafta ürünlerin değişmesi ile beraber Aktüel dergisi de değişmektedir.

BİM market, farklı bir market dizaynına sahiptir. Görünüm olarak cazibeli bir görünüme sahip olmayan market, içeriği ve uygun fiyatları ile kısa sürede müşterilerin gönlünü kazanmıştır. Uygun fiyatlı ürünleri çeşitli alternatifler ile müşterilerine sunan BİM, ülke dışına da açılarak perakende satışında farklı bir soluk kazanılmasını sağlamıştır.


BİM marketlerinin haftalık olarak sunmuş oldukları kampanyalardan ve ekstra uygulanan indirimlerden yararlanmak için BİM in haftalık çıkardığı Aktüel katalogundan yararlanabilirsiniz. İnternet üzerinden BİM internet sitesine giriş yaparak da BİM in fırsatlarından erkenden haberdar olabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.