-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Boşanma davasının işleyişi nasıldır?

ads
ads
Öncelikle bilinmesi gereken konu boşanma kararının alınmasında ister kadın isterse erkek olsun kararı alan çiftin mutlaka tekrar düşünülerek verdikleri karardan emin olmaları gerekmektedir. Öyle ki boşanma davaları iki tarafında isteği üzerine açılmış olsa da alınan kararın her halükârda psikolojik olarak etkileri olmaktadır. Bu yüzden çiftlerin bu kararı vermeden önce uzun uzadıya düşünmeleri ve verdikleri karardan emin olmaları gerekmektedir. Boşanma kararında emin oldukları zaman ise ilk başta yapmaları gereken şey alanında uzman ve kaliteli hizmet sunan bir avukat bulmaktır. Boşanma kararının ardından belki de alınacak en zor karar avukat seçiminde yaşanmaktadır. Öyle ki yanlış bir avukat tercihi yapıldığı takdirde davanın süresi oldukça uzarken aynı zamanda dava içerisinde talepte bulunduğunuz hususların gerçekleşmesi güçleşmektedir. Ancak Bursa'da boşanma avukatı gibi alanında uzmanlaşmış avukatlar tarafından temsil edildiğiniz taktirde hem aldığınız kaliteli ve güvenilir hizmetlerle hem de dava sonunda istediğiniz taleplerin gerçekleştirilmesinde memnun kalarak yaşadığınız bu boşanma sürecini maddi ve manevi olarak en az kayıpla atlatabileceksiniz. 

Boşanma kararı aldıktan ve avukatınızı seçtikten sonra ise yapmanız gereken boşanma dilekçesi oluşturmak ve davanın başlatılmasını sağlamak olacaktır. Bu süreçte boşanma davaları iki şekilde bölünmektedir. Anlaşmalı ve çekişmeli olarak gerçekleşen boşanma davaları birbirinden yapı ve süreç bakımından oldukça farklıdır. Eğer eşiniz ile anlaşmalı bir şekilde boşanma kararı alırsanız bu noktada uzman bir avukat tarafından hazırlanacak olan boşanma protokolü ile aranızda bütün şartları karara bağlayacak ve büyük bir ihtimalle tek celsede sonuçlanacaktır. Ancak boşanma davası anlaşmalı değil de çekişmeli boşanma davası ise bu noktada sizlerin boşanma avukatı Bursa gibi alanında uzman bir avukat tarafından temsil edilmeniz gerekmektedir. Öyle ki nafaka, vekalet ve mal paylaşımı gibi konularda anlaşmayı ya da istediğiniz şekilde sonuçlar elde etmenizi sağlayacak olan seçtiğiniz avukatın başarısıdır. Tabi sadece dava sürecinde lehinize karar çıkartmakla kalmayarak davanın süresini de azaltmak avukatın elinde olan bir durumdur. 

Uluç Hukuk Bürosu sizlere boşanma davaları konusunda uzmanlığı ve tecrübesi bulunan en kaliteli avukatlar ile hizmet etmektedir. Sunduğu başarılı ve kaliteli hizmet ile yaşadığınız bu zorlu süreçte sizleri en doğru ve güvenilir şekilde temsil ederek içinde bulunduğunuz boşanma davasında maddi ve manevi anlamda lehinizde kararlar çıkmasını sağlayarak kazanmanız için hizmet vermektedir. Sizlerde bu süreçte doğru adresi seçerek pişman olmayacağınız bir hizmet alabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.