-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » instagram keşfet sayfasına çıkmak

ads
ads

instagram keşfet sayfasına nasıl çıkılır?


Artık zamanımızda dünyanın en çok kullanılan uygulaması kuşkusuz İnstagram oldu. Ve bununla birlikte her geçen gün yeni bir özellik kendini daha da ileriye götürmektedir. Ve bu özellikler arasında en dikkat çekeni ise "instagram keşfet" özelliği ile kendine yenilik katmıştır. 

instagram keşfet'e nasıl çıkılacağını, keşfet sayfasında nasıl görünülür olunacağını sizlere kısaca anlatmaya çalışacağız. İlk olarak instagram keşfet nedir ve ne anlama gelir ne işe yarar bunları sizlere açıklayalım:


instagram keşfet nedir?

instagram keşfet bir önceki güncelleme olmadığı zamanlarda kullanıcıların sayısı oldukça çok olan fenomen kullanıcılar ve popüler sayfaların genel olarak karşınıza yani ön plana çıktığı bu sayfaları keşfetmek için gösterimi yapılmakta olan sade bir özellik olarak biliniyordu. Daha sonrasında ise yeni gelen güncelleme ile nihayet instagram keşfet özelliği ilgi alanına göre, beğendiğiniz yahut herhangi bir takip ettiğiniz sayfa veya  kullanıcılar ya da tanıdığınız kişiler gözükmektedir.

instagram keşfet sayfasına çıkmak

Bu sebeple instagram keşfet sayfasında normal kullanıcıları görmeniz mümkün olacaktır. Dediğimiz gibi bundan önceki güncelleme gelmeden popüler olanlar ön planda idi şimdi ise tanıyor olabileceğiniz kişileri de buralarda görmek mümkündür.

instagram keşfet sayfasında nasıl çıkılır?

İlk olarak yapmanız gereken kendinize bir hedef kitle seçin. Ve bu kitleye göre paylaşımlar yapın. Belirlediğiniz kitleler arasında etkileşim içinde olacaksınız ve gezi, turizm, teknoloji  vs. gibi  paylaşımları yaparak hem paylaşmış olduğunuz resimlerin beğenileri artacak hemde hedef kitlenizden sizlere takipçiler gelecektir. Ve kısa sürede takipçi sayınız çoğalacaktır. 

instagram keşfet sayfasını kullanarak paylaşım yapanlara beğeni ve yorumlar yapın bu sayede hem dikkat çekmiş olursunuz hemde sizlerinde paylaşımlarınıza yorumlar gelir. 

Keşfet özelliğini düzenli olarak aktif olarak kullanmanız önerilir. Yorumlar yapın, beğeni yapın ve takip edin ve edilin. Bu şekilde yavaş yavaş sizlerde instagram keşfet özelliği sayesinde popüler olabilirsiniz. Ancak bunun için biraz sabır ve emek gerekli. 

Bir önceki yazımızda "Instagram İşletme Hesabı Nedir?" işletme hesabı ile ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı yazımızı okuyabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Bahsettiğiniz gibi biraz sabır gerektiren bir süreç ama düzenli beğeni ve yorumlar keşfet sayfasında yer almayı etkiliyor.

    YanıtlaSil
  2. instagram keşfet sayfasına çıkmak benim için bir hayal. Bunları yapsam da faydası olacağını düşünmüyorum

    YanıtlaSil
  3. Keşke çıkabilsek, yazılanları deniyorum. Bakalım bir faydasını görebilecek miyim?

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten bu dedikleriniz instagram keşfrete çıkmaya yardımcı oldu çok sağolun

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.