-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » İstanbuldaki En İyi Ortodonti Doktorları

ads
ads
Merhaba , uzman tavsiyelerinden ve hasta yorumlarından oluşmuşturulmuş olan bu makalemizde İstanbuldaki en iyi ortodontist doktorlarını listelemek istiyoruz...

Öncelikle bilmeyenler için ortodonti nedir onu açıklamak istiyorum ; Ortodonti çarpık ve ters bir şekilde çıkan dişlerin düzeltilmesine verilen genel bir diş tedavisi yöntemidir. Bu yöntemin içerisinde plastik aparey, diş teli, porselen diş teli... gibi dişleri düzeltmek için bir çok çeşit mevcuttur.

İstanbuldaki En İyi Ortodonti Doktorları


Ortodonti tedavisi çok uzun süren bir diş tedavisidir. Hatta en uzun tedavi yöntemi desek yalan olmaz.Bu tedavi yönteminde uzman bir doktor ile çalışmak çok önemlidir çünki iyi bir doktor sizin dişinizi kısa sürede düzeltebilirken, kötü bir doktor ise tedavi süresini uzatabilir aynı zamanda zaman ve paranızında boşa gitmesine neden olur...

Bu nedenle eğer dişlerinize önem veriyorsanız en iyi doktorları seçmeli ve işinde başarılı doktorları seçmelisiniz...Size bu nedenle İstanbudaki en iyi ortodonti doktorlarını sıraladık...

Uzman Dr. Burak Büyüktürk


Dr.Burak Büyüktürk 1982’de Bakırköy, İstanbul’da doğdu. Ortaokulu Bakırköy Laboratuar Koleji’nde Liseyi Konya/Ereğli Lisesi’nde bitirdi.

2000 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni kazandı. 2005 yılında başarıyla mezun olup Diş hekimi olmaya hak kazanan Dr. Büyüktürk 2005-2006 yılları arasında Damla Tıp Merkezinde Diş hekimi olarak görev aldı. 2006 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda doktora eğitimine başladı. 6 yıl süren doktora eğitiminden sonra 2012 yılında doktora ünvanı aldı. Kısa bir süre aynı üniversitenin Ortodonti kürsüsünde Öğretim Üyesi olarak çalıştıktan sonra Konya’da özel muayenehane açtı.
Mesleki İlgi alanları:
Lingual ortodontik tedavi,
Sınıf II malokluzyonların tedavisi,
Ortognatik cerrahi,
Üst çene hızlı genişletme,
Erken yaşta ortodontik tedavi
Türk Diş Hekimleri Birliği, Türk Ortodonti Derneği, Avrupa Ortodonti Derneği üyesidir.
Dr. Büyüktürk çok sayıda sosyal projede de yer aldı. Konya Ereğli Engelsiz Yarınlar Sosyal, Kültürel ve Yardımlaşma Derneği’ni kurdu. Halen bu dernekte engellilerin yaşam standartlarını arttırmak için faaliyetlerini sürdürmektedir. 2000-2007 yılları arasında tiyatro oyunlarında yer aldı ve bir oyunda yönetmen olarak görev aldı. Tenis ve Yüzme en sevdiği hobileridir.
----------------------

DOÇ. DR. KORKMAZ SAYINSU


1971 Ankara doğumlu Doç.Dr. Korkmaz Sayınsu, 1994 yılında Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olmuştur. Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda başladığı doktora programını 2000 yılında tamamlayarak Ortodonti Uzmanı olmuştur. Aynı yıl, Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Ana Bilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak akademik kariyerine devam etmiştir ve 2006 yılında Doçent ünvanı almıştır. 2009 yılında üniversitedeki öğretim üyeliği görevinden ayrılmış ancak düzenlediği kurslarla kendi tecrübelerini meslektaşlarına aktarmaya devam etmiştir. Türk Diş Hekimleri Birliği , İstanbul Diş Hekimleri Odası, Türk Ortodonti Derneği (TOD), Avrupa Ortodonti Derneği (EOS), Dünya Ortodonti Derneği (WFO) ve Uluslararası Roth Williams Ortodonti Derneği (RWISO) asil üyesidir. İki çocuk babasıdır.
----------------------

PROF. DR. NEJAT ERVERDİ


Dr. Nejat Erverdi 1981 yılında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur. Ekim 1981’de aynı Fakültenin Ortodonti Anabilim Dalı’nda mezuniyet sonrası eğitimine başlamış ve Ekim 1985’de programı tamamlayarak Ortodonti uzmanı olmuştur. Mezuniyetini takiben askerlik hizmetini GATA Haydarpaşa Askeri Hastanesi’nde uzmanlık programında eğitmen olarak tamamlamıştır. 1987 yılında Marmara Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesi’ne Öğretim Görevlisi olarak atanmıştır. 1988 yılında Yardımcı Doçentliğe, 1989 yılında Doçentliğe yükselmiştir. 1994 yılında ise Profesörlüğe yükseltilmiştir. 1988-2006 yılları arasında Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı başkanlığını yürütmüştür. Dr.Erverdi 2000 yılında Avrupa Ortodonti Birliği Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiştir. Dr.Erverdi Yunan Ortodonti Dergisi ve Ortho dergilerinin hakem kurulu üyesidir. 2002 yılında gerekli sunumları yaparak North Athlantic Component of the Angle Society üyeliğine kabul edilmiştir. Ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanmış 100 den fazla makalesi mevcuttur. 2002 yılı Ekim ayında seçilmiş başkan olarak IXth International Symposium on Dentofacial Development and Function kongresini İstanbul’da düzenlemiştir. 2004-2006 yılları arasında Türk Ortodonti Derneği Başkanlığını yürüten Dr.Erverdi, son olarak 2011 yılı Avrupa Ortodonti Birliği Başkanlığına seçilmiştir. Dr.Erverdi 2007 Ocak ayından itibaren Amerika Birleşik Devletleri Connecticut Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalına ziyaretçi Profösör olarak atanmıştır.
----------------------

PROF. DR. MUSTAFA ÜLGEN


Ülgen İnegöl ilköğretim ve orta okulu tamamladı. Bursa Erkek Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen bir burs ile yedek subay olarak askerlik iki yıl sonra 1967 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun oldu Üniversitesi’nde ortodonti okudu Zürih, Rudolf Hotz ve onun doktora derecesini aldı Paul Walter Stockli altında İsviçre. Zürih yaptığı beş yıl eğitim zorunlu hizmet on yıl ardından sonra Ankara Üniversitesi sekiz yıldır ve (Dicle) Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nde iki yıl çalıştı. Ülgen Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nde iki yıl boyunca dekan oldu 1985 yılında 1979 yılında doçent ve profesör oldu. 1983 yılında, hâlâ sürekli 25 yılı aşkın için Türkiye genelinde Diş Fakülteleri akademik çalışma kitap olarak okunur ortodontik tedavi hakkında, ilk ders kitabı, Ortodontik Tedavi İlkeleri yazdı. “Alexander von Humboldt Vakfı” dan sağlanan burs ile 1985 ve 1986 yılında, daha sonra bir Alman ortodontik dergisinde yayımlanan Bonn Üniversitesi’nde iki araştırmalar yaptı. Sonra da İstanbul Üniversitesi’nde altı yıl boyunca ve Yeditepe Üniversitesi’nde iki yıl çalıştı. 2000 yılında ortodontik tanı ikinci metin kitap yazdı, Ortodonti (Anomaliler, Sefalometri, Etyoloji, Büyüme ve Gelişme, Tanı). 2002 yılında kendi isteği ile emekli var. 2006 yılında anılarını, Mustafa, Mustafa oğlu yayınladı.
Ülgen yabancı ülkelerde ondört olmak üzere otuz dokuz konferanslar verdi. 1968 yılından bu yana evli, bir kızı, bir oğlu ve iki torunu vardır.
----------------------

PROF. DR. TÜLİN ARUN


İstanbul doğumludur.Orta öğrenimini Galatasaray Lisesi’nde tamamlamış, 1987 yılında Marmara Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesini birincilikle bitirmiştir. 1988-1993 yılları arasında Marmara Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda doktora eğitimini tamamlamış ve kariyerine yine aynı bölümde devam ederek, 1998 yılında “Doçent” ünvanını almıştır. Doçentlik sonrası akademik çalışmalarını Marmara Üniversitesinde iki yıl kadar sürdürdükten sonra, Kasım 2000’de Yeditepe Üniversitesi Ortodonti Anabilim Başkanlığı’na atanmıştır. 2003 yılında aynı fakültede Profesörlüğe yükseltilmiştir. Evli ve bir kız çocuk annesidir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.