-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Kader (Predestination) Filmi 2014

ads
ads

Kader (Predestination) Filmi 2014
Predestination Filmi Hakkında:

98.294 oy alarak on üzerinden 7/4 IMDb puanına sahip çok kaliteli filmlerden olan "Predestination" filmi Avustralya 2014 yapımı tür olarak aksiyon, bilim kurgu, gerilim ve gizem içeriklidir. Kader filminin yönetmenleri  "Michael Spierig, Peter Spierig" ve oyuncu kadrosundakiler ise "Ethan Hawke , Sarah Snook , Noah Taylor , Freya Stafford , Christopher Kirby" ile 1 saat 37 dakika süren soluksuz izleyebileceğiniz unutumayacağınız filmlerdendir.


Kader (Predestination) Filminin özeti:


İçerik olarak bilim kurgu gibi görünse de tam olarak bilim kurguyu yansıyamayan bu film, kafanızı allak bullak edecek seviyede kurgulanmış sıradışı filmin usta oyuncusu Ethan Hawke ile daha bir güzel hal alıyor.

1975 senesinde New York'ta bir patlama meydana gelir. Gizli bir ajana son görev verilir ve zaman içerisinde yolculuk yapabileceği geçişler için düzenlenmiş bir makine ile sürekli olarak geri tarihlere zıplama gerçekleştirir. En ufak hata bile kabul etmeyen bu görev çok zorlu olacaktır. Amaç geçmişe gidip fiyasko bombacısı ismi verilen kişiyi etkisiz hale getirmek. 11.000 insanın hayatını kaybetmesine neden olan kişinin yaptığı hatayı düzeltmek için onca sene kısır döngünün içinde kaybolmak. Ama ne yazık ki kader değişmiyor ve her defa aynı şeyler tekrarlanıyor.

1970 yılında bir barda çalışan ajan o esnada john adında bir anne ile tanışır, ancak john evlenmemiştir. İtiraf hikayeleri yazan bu kişi ile sohbet ilerledikçe olayın iç yüzü yavaş yavaş aydınlanmaya başlar. Sıkı bir sohbet ile devam eden şaşırtıcı sahnelerin çok bol olduğu kafanızı yoracak ve belkide anlamakta güçlük çekeceğiniz karmaşık fakat çok kaliteli filmlerin arasında yerini almıştır.

Bir önceki film tanıtımımız >>  Son Mektup Çanakkale Filmi



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Predestination izlediğim en sağlam filmlerden biri. Filmin sonunda biraz kafam yandı :D Kesinlikle izleyin.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.