-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Lazer Kesim Yapacaklara Öneri Firmalar

ads
ads
Sanayinin gözde hizmetlerinden olan lazer kesim ve büküm teknolojisi şimdilerde pek çok firma tarafından sunulmaktadır. Üretimi daha kolay, hızlı ve güvenli hale getiren lazer kesim hizmeti sayesinde seri ve kusursuz üretim yapmak artık çok daha kolay. Üretim yapan şirketler lazer kesim firmaları ile anlaşarak uzun süre birlikte çalışmaktadır. Bu nedenle de lazer kesim firması oldukça önemlidir. Hem kusursuz hizmet sunması hem de siparişleri vaktinde yetiştirmesi gerekir.

Lazer Kesim Yapacaklara Öneri Firmalar

Gebze Çözüm Metal


Gebze Çözüm Metal lazer kesim alanında faaliyet gösteren firmalardan biridir. Sac kesim, abkant büküm gibi hizmetler sunan firmanın asıl faaliyet alanı ise üretimdir. Makine imalatı, tank imalatı ve çelik konstrüksiyon imalatları alanında faaliyet göstermektedir. Gebze lazer kesim firmaları arasında yer alsa da, daha çok imalat alanında başarılarıyla göze çarpan bir firmadır.

Ekol Sac Kesim


Ekol Sac Kesim Firması da lazer kesim alanında Gebze’nin öncü firmalarındandır. Firmanın öncelikli faaliyet alanı lazer kesim hizmetleridir. Plazma kesim, oksijen kesim, abkant büküm ve lazer kesim başta olmak üzere tüm lazer kesim ve büküm hizmetleri profesyonel olarak sunulmaktadır. Son teknoloji ürünü makineleri kullanan firma çapaksız, hatasız, kusursuz bir hizmet sunmaktadır.

Form Laser


Form Laser Gebze’de lazer kesim alanında faaliyet göstermektedir. Deneyimli personelleri ve yeni donanımlı tesisi ile hizmet sunmaya devam etmektedir.

Tavsiye firma
Bu 3 firma arasında http://www.ekollazer.com/gebze-lazer-kesim-sirketi/ firmasını çok beğendim.Gerek termin süresi gerekse fiyatları diğerlerine göre gayet iyiydi.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.