-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Prefabrik ev sektörünün yükselen yıldızı “ideal ev” Mutlu yuvalar kuruyor

ads
ads
Prefabrik ev sektörünün yükselen yıldızı “ideal ev” Mutlu yuvalar kuruyor

Bir ev hayaliniz var ise bu noktada ideal ev olarak hayalinizi gerçekleştirmeniz için yanınızdayız. Hem kullanışlı hem şık hem de depreme dayanıklı bu evler sayesinde uygun fiyatlara yaşam alanınızı kurabilirsiniz. Yaz kış kullanıma uygun olan bu yapılar sayesinde güzel bir yaşam geçirmek mümkün. Bunun yanı sıra öncesinden tutar belirli olduğu için evi yaptırma aşamasında sürpriz rakamlar ile karşı karşıya kalmazsınız.

Prefabrik ev fiyatları inceleme aşamasında iseniz en uygun prefabrik ev modelleri konusunda bu yazımızda sizlere yardımcı olacağız. Oldukça şık aynı zamanda uygun bir prefabrik ev arayışı içinde iseniz doğru yerde ideal evdesiniz demektir.

İdeal Ev üretimine ilk olarak prefabrike evler, ofis binaları, sosyal tesisler, deprem evleri ve hafif çelik yapılar ile başlamıştır. Sürekli büyümeyi kendine hedef olarak belirleyen İdeal Prefabrik, zamanla üretim ağını genişleterek, çelik konstrüksiyon yapılar ve konteyner imalatıyla birlikte sektörün lider firmaları arasına girmeyi başarmıştır.

Prefabrik ev sektörünün yükselen yıldızı “ideal ev” Mutlu yuvalar kuruyor


Fabrikamız ;

Prefabrike evler, şantiye binaları, sosyal tesisler, hastaneler, okullar, ofis ve yaşam konteynerleri, çelik konstrüksiyon yapılar üretmektedir. Yurtiçi ve yurtdışında müşterilerine, 13 yılı aşkın süredir başarıyla hizmet vermektedir.
İdeal Ev, Kocaeli Gebze’deki 20.000 m² fabrikasında 300’ü aşkın çalışanıyla ülke ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamaktadır. Kocaeli Gebze’deki üretim tesislerinde;
Makine parkımız 7 adet Rollfrom makinesi 6 adet Apkant pres, 3 adet Giyotin makas, matkap tezgâhları ve çok amaçlı montaj tezgâh ekipmanından oluşmaktadır.
Kaliteyi standart bir ölçü gören anlayışıyla, AR-GE çalışmalarına büyük önem veren firmamız son teknolojiler takip edilerek oluşturulan makine parkında, sıfır hata hedefiyle üretim yapmaktadır.
Rulo halinde alınarak fabrikamıza getirilen galvaniz saçlar, Rollfrom makinelerinde istenilen ölçü ve boyda profil üretimi yapılabilmektedir. İstenilen boyda üretilen malzemeler paletlere istiflenerek sevkiyata hazır hale getirilmektedir.
Üretimimizde kullanılan tüm metal aksam tamamen galvaniz olup paslanmazlık özelliğine sahiptir.
Bina, kurulacak olduğu bölgenin iklim şartları göz önüne alınarak statik hesaplamaları yapılır. Bu hesaplamalar neticesinde üretim, tamamen galvaniz profil ve kaynaksız yapı teknolojisi kullanılarak yapılır.

Konteyner imalatında kullanılan malzemelerin tamamı galvaniz olup tek parça ve demonte olarak üretilmektedir.

Almanya, Türkmenistan, Kuzey Afrika, Irak, İran, Azerbaycan, İngiltere, Libya, Tacikistan, Romanya, Sudan, Bulgaristan, Nijerya, Suudi Arabistan, Ukrayna, Gürcistan dahil dünyanın bir çok ülkesinde varlığımızı sürdürmenin ve ülkemizi başarıyla temsil etmenin gururunu taşımaktayız.

Bize, 0216 421 35  10 numaramızdan ulaşabilirsiniz.

Bize web sitemiz ; https://prefabrikevim.com/


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. aslında prefabrik ev dusunulebilir. kucuk bir tarlam olsa ditrek yapıcam is ortasına koyucam yaz kız içinde gecir

    YanıtlaSil
  2. Benimde çok sevdiğim evlerin başında prefabrik evler geliyor.

    YanıtlaSil
  3. Bizde köyümüze sıfırdan ev yapmak yerine prefabrik ev yaptık çok memnunuz.

    YanıtlaSil
  4. Prefabrik ev düşünen biri olara inceledim ve çok güzel modeller bulunmakta gerçekten işime yarar teşekkürler

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.