-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Samsung Gear S Akıllı Saat

ads
ads

Samsung Gear S İnceleme

Dünya devi Samsung şirketinin üretmiş olduğu simkart girşinin olduğu yeni akıllı saatinin tanıtımı gerçekleşti. IFA 2014 - Berlin'de gerçekleşen seminerinde tanıtılan "Samsung Gear S " akıllı saati, Galaxy Note 4 ve Galaxy Note Edge cihaları ile birlikte tanıtıldı. Türkiye'de  Galaxy Note 4'ten sonra kullanıcıysa sunulmuş olan, 1090 ile 999 TL fiyat etiketiyle satıştadır. Oldukça ilgi gören ve özellikleri ile gözleri kamaştıran akıllı saat Samsung Gear S, bu kadar fiyata satılması kullanıcıları nasıl etkileyecek. Acaba bu fiyat çok mu yüksek gelecek? Bu akıllı saat bizlere hangi özellikleri sunmaktadır.  Bu soruların cevaplarını aşağıda verdik.



Samsung'a göre ilk özgür yani doğrudan kendi kendine çalışabilen akıllı saati olan Gear S, SIM kart desteği ile 3G bağlantıya imkan vermektedir. 2 inçlik kavisli Super AMOLED ekrana yer verilmiş olan bu  akıllı saat 480 x 360 piksel çözünürlüktedir. Bu şekilde  300 ppi keskinlik olarak bizlere yansıyor. 1 GHz hızda çalışmakta olan ve  çift çekirdekli işlemcisi ile  Samsung Gear S, 512 MB RAM ve 4 GB dahili depolama hacmi bulunmaktadır. Model üzerinde Tizen'in akıllı saatler için tasarlanmış işletim sistemini kullanmaktadır. SIM kartınız takılı haldeyken  95 saat kadar bekleme süresi de özellikleri arasında yerini alıyor.  Gear S, 2 gün boyunca pilini muhafaza edebiliyor. SIM kartınızı takmadan kullanırsanız eğer, 2 günlük süre duruma ve aktiviteye göre bu süre  3 ve  4 güne kadar dayanabiliyor. Kalp hızını ölçen bir sensörün yerleştirildiği akıllı saat ayrıca IP67 sertifikası ile su ve toza karşı oldukça dayanaklıdır. 2G/3G şebekelerinidestekleyebilen akıllı saat, Bluetooth 4.1, Wi-Fi a/b/g/n, GPS/GLONASS, ve USB 2.0'a sahip. Ses komutlarıyla da akıllı saati kontrol edebiliyorsunuz en önemli özellikleri arasında ise  bir çok renk seçeneğini kullanıcıya sunmasıdır.

Kaynak: http://www.ibrahimfirat.net/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

10 yorum:

  1. Bence bu turden saatler almaya gerek yok. Cok buyuk faydasi olmayacagi kanaatindeyim

    YanıtlaSil
  2. Samsung Gear S almayı düşünüyordum. Aklımda soru işaretleri vardı giderdiniz. teşekkürşer

    YanıtlaSil
  3. Birçok akıllı saat çıktı ama ben bir türlü ısınamadım akıllı saate.

    YanıtlaSil
  4. Akıllı saatler bana çok cazip gelmiyor. O kadar para vermek çok saçma değil mi

    YanıtlaSil
  5. artık akıllı saatlerde hepimizin vazgeçilmezi olmaya başladı klasık saatlerin papucu dama atılıyor..

    YanıtlaSil
  6. Samsung Gear S modeli bana çok kaba geliyor S2 ve S3 modellerini tercih ederim.

    YanıtlaSil
  7. Bilgilendirici bir bilgi teşekkürler

    YanıtlaSil
  8. Samsung gear s çok güzel bir saat ama fiyat olarak daha uygun olsaydı keşke.

    YanıtlaSil
  9. Apple watch tan güzel bir saate benziyor.

    YanıtlaSil
  10. samsung gear saatten bende aldım ancak cabuk sıkıldım. telefon ile aynı vazifeti goruyor benim icin cok gerekli dğeildi.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.