-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Serkan Karakuş’un Projeleri

ads
ads

Serkan Karakuş Kimdir?

Serkan Karakuş 21 Eylül 1991 İstanbul / Kadıköy doğumlu girişimci bir genç. Gençlik yıllarında internet dünyasına dair yaptığı projeler ile pek çok kere adından söz ettirmiş durumda, gerek internet fenomenleri ile yaptığı söyleşiler, gerek kurduğu web siteleri gerekse de sosyal medyada hesapları bulunan ünlüler ile yaptığı röportajlar ile adından pek çok kere söz ettirmiş birisi.
Serkan Karakuş, şuanda Süleyman Demirel Üniversitesinde, “İnşaat Mühendisliği” okuyor. İkinci sınıfta, parlak bir öğrenci, biz de Serkan Karakuş’u projeleri ile tanıyanlardanız.

Serkan Karakuş’un Projeleri

Serkan Karakuş’un Projeleri Neler?

Serkan Karakuş’un projeleri arasında neler yok ki? İlk projesi olan Genesis Medya, haber portalı ile sağcısından solcusuna her kesime yakın, objektif haberleri ile girdi internet dünyasına, sonrasında kurduğu pek çok site ile adından söz ettirmeye devam etti. Bir ara siz de duymuşsunuzdur, Sofistürk isimli projesini. Şimdinin Facebook’u niteliğindeydi. Duymayanlarınız için bu projeden biraz söz etmemiz gerekirse, Sofistürk, şuan kapalı durumda olan bir proje. Serkan Karakuş’dan aldığımız bilgilere göre, sitenin dosyaları hala mevcut, ancak sunucusu için çok büyük paralar gerektiği için, şuanlık beklemede olan bir projesi. Serkan Karakuş’a Sofistürk ile neler yapılabileceğini sorduk. Aldığımız cevaplar bizi şaşırttı. Sofistürk ile neler yapılamıyor ki? Facebook benzeri anlık mesajlaşma, ticaret özelliği, oyunlar entegrasyonu, Facebook’da mevcut olan her şey ve dahası.
Şuan ise, sağlık dünyasına dair bilgiler verdiği www.serkankarakus.com.tr ile takipçilerine hizmet vermekte. Serkankarakus.com.tr’de neler yok ki? Kansere dair yeni tedavi yöntemleri, modern tedaviler, hastalıklar, spor programları ve daha neler neler. Kısaca, Serkankarakus.com.tr için, sağlığa dair her şey yakıştırmasını yapabiliriz. Eğer siz ben sık sık internete girecek fırsatı bulan biri değilim diyenlerdenseniz, sizin için de sitenin uygulaması mevcut. Android işletim sistemli telefonunuza yükleyeceğiniz “Sağlığa Dair Herşey” isimli uygulama ile, sitede yer alan en güncel sağlık haberleri cep telefonunuza gelebilir. Her gün düzenli izlediğiniz komik videolar, facebook sayfaları yerine bu uygulamayı da indirmenizi şiddetle tavsiye ederiz. İnternette yer alan bilgi kirliliğine dair, “Sağlığa Dair Herşey” uygulaması size en güncel ve kaliteli bilgileri sunmakta. Ayrıca, uygulama içerisinde bulunan Facebook yan menüsünden, Serkankarakus.com.tr’nin resmi facebook sayfasında bulunan eğlenceli ve neşeli videolara erişebilirsiniz. Yani, “Sağlığa Dair Herşey” uygulaması ile hem öğrenecek hem eğleneceksiniz.

Bugün sizlere Serkan Karakuş isimli internet fenomeninden bahsettik, gelecek yazılarımızda yeni fenomenlere dair bilgileri aktaracağız.

Bir önceki konumuzda "Cemal Süreya Kimdir? Cemal Süreya sözleri" ile ilgili yazımızda cemal süreya hayatı, cemal süreya sözleri, cemal süreya sözler, cemal süreya kitaplar, cemal süreya eserleri ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Serkan Karakuş ismi çok tanıdık geliyor fakat anlattığınız projelerden çıkaramadım kendisini. İnternette mutlaka rastlamış olmalıyım ama

    YanıtlaSil
  2. O değil de 26 yaşında hala üniversite okuyor. Kendini projelere biraz fazla kaptırmış galiba. Okula yalan olmuş arada:)

    YanıtlaSil
  3. Serkan karakuşun projeleri gerçekten çok güzel bence de takip edilmesigerkeiyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.