-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Son Mektup Çanakkale Filmi (2015)

ads
ads

Son Mektup - Çanakkale Filmi İnceleme:


2015 Türkiye yapımı olan Son mektup Çanakkale filminin vizyon tarifi 18 Mart 2015 Çarşamba günü sinemalarda gösterime girdi. Tür olarak aksiyon, drama, tarih ve savaşı anlatan etkileyici yapımlardan biridir. Filmin yönetmeni "Özhan Eren" ve oyuncu kadrosundan bazıları ise "Tansel Öngel , Nesrin Cevadzade , Hüseyin Avni Danyal , Bülent Şakrak , Barbara Sotelsek" yaklaşık 2 saat süren Çanakkale destanını anlatan 100. yıl armağanı olarak 18 Mart 2015'de vizyondaki en iyi yerli filmlerdendir.

Son Mektup Çanakkale Filminin özeti:


1914 senesinde Avrupa'da dünya savaşı başlamasının hemen ardından Türkler kendilerini savaşın ortasında bulurlar. Osmanlı imparatorluğu bu savaşta Almanlar ile beraber hareket etmektedirler. Osmanlı hanedanlığı son zamanlarını yaşamaktadır.

O zamanlarda ise  gönüllü olarak Çanakkale’ye Pilot Yüzbaşı Salih Ekrem ile Nihal Hemşire giderler, diğer yandan görevlerini yerine getirmek için öabalarken, öte yandan ise  Fuat adında hiç kimsesi olmayan küçük yaşlarda bir çocuğun güvenliği  için birlikte mücadele vermeye devam ederler.

İngilizler aniden bir hava baskını yaparlar. Salih Yüzbaşı’nın ona yardım etmesi ile  kurtarılan kimsesiz çocuk Fuat, Nihal hemşirenin güvencesi altına girer ve onu korurlar. Salih Yüzbaşı ile Nihal’in birbirlerine daha çok  yakınlaşmasına veneden olur. Bu beraberlik kısa sürede “harp şartlarında dile getirilemeyen” büyük bir aşka dönüşür....

Bir önceki film tanıtımı  >>  Kuralsız (Insurgent) Filmi (2015)

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.