-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Yörüngede Kal! v1.14

ads
ads

Yörüngede Kal! v1.14 Android Cep Telefonu Oyunu


Küçük bir oyun ancak canınız hiç bir zaman sıkılmayacak. Çok eğlenceli oyunlardan biridir. Yörüngede kal oyunu ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Bu oyunda ekranınızda dönmekte olan meteor taşlarını görünen gezegenlere fırlatarak oynuyorsunuz. Oyunda yüksek puanlar almak için ise siz gösterilen meteorları belirtilen gezegenlere göndermeniz gerekiyor. Bu oyunda birden fazla gezegen yer almaktadır. Oyun sırsında meteor gezegenlerin etrafında normal şekilde dönmektedir bu sırada yakaladığınız meteoru gezegene fırlatmanız gerekiyor. Her gezegene fırlattığınız ve aynı zamanda denk getirdiğiniz meteorlar ile puanlarınızı katlıyorsunuz.

Yörüngede Kal! v1.14


Yörüngede Kal oyunu birçok oyundan daha eğlenceli kısa zamanda çok kişi tarafından indirilmiş ve oynanmaya başlanmıştır. Bu oyunu google play store üzerinden indirebilir yada orjinal bağlantısı ile aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

DİL DESTEĞİ Türkçe, İngilizce, ücretsiz bir oyundur. SİSTEM GEREKSİNİMİAndroid 2.3 ve üzeri android cihazlarınızda çalıştırabilirsiniz.

Yörüngede Kal! v1.14 Oyununu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rexyazilim.yorungedekal

Bir önceki android oyunu >>   Speed ​​Racing Ultimate Free v3.1

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Basit bir oyun ama eğlenceli seviyorum bu tür oyunları hem fazla yer kaplamıyor.

    YanıtlaSil
  2. tam da böyle bir oyun arıyodum hem güzel hem de telefonumu hiç zorlamıyor..

    YanıtlaSil
  3. zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosunuz gerçekten konsantrasyon gerektiren bir oyun

    YanıtlaSil
  4. Bilgisayara gore basit bir oyun olsada keyifli. Guzel vakit gecirebilirsiniz

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.