-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Anadolu yakası eksiz oluk firmaları

ads
ads

Anadolu Yakası Eksiz Oluk

Dikkat burada yazacağımız bilgilendirme sadece eksiz oluk ve eksiz oluk firmaları konusunda olup anadolu yakasında hizmet veren firmamızdan hizmet almak isteyen kıymetli müşterilerimizin okuması gereken bir içerik dir.Bu bilgiler kendilerine çok uygun fiyatları başarılı anadolu yakasında çatı oluk firmaları getirecektir.

Eksiz oluk metal ve bgs(boyalı galveniz saç) dan imal edilir kolay montaj ve yerinde imalat ise
pvc olukdan çok daha sağlam ve kalitelidir.

Farklı renk seçenekleri ve dekoratif duruşu yapıya ayrı bir şıklık katar montaj sırasında kullanılan askı aparatı ise 2mm galvenizden olup gizli askıdır bu nedenle dekoratifliği bozulmaz ayrıca iniş borularıda pvc yerine bgs den yapılmaktadır bölece yapıyada daha uzun ömürlü izolasyon kazandırır.

BAKIR,TİTANYUM ÇİNKO, bu malzemelerdende eksiz olarak üretilmektedir genellikle bakır oluk bu malzemeler tarihi yapılarda ve özel villa konak gibi yapılarda daha çok uygulanır.Bu yapıların villalarda kullanmasının sebebi hem estetistik hemde malesef parasal imkanları kısıtlı sayıda kişide olmasıdır.

Anadolu yakası eksiz oluk firmaları

Tüm anadolu yakasına gönül ister ki her müşterimize titanyum çinko oluk yada çinko oluk üretelim ve kurulumunu yapalım ancak malesef böyle bir imkan bulunmamakta.Bakır ve çinkoların fiyatları çok yüksek olduğundan müşterilerimizin tamamı bu ürünleri tercih edememektedir.

Bunların pahalı olmasının sebebi sizlerinde bildiği gibi eksiz oluk metalleri arasında en dayanıklı olmalarıdır.

Anadolu yakası eksiz oluk firmaları


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. çatıların en büyük sorunudur eksik oluk ve akan çatılar güzel bir hizmet gibi duruyor

    YanıtlaSil
  2. arkadaşa önericem bu tanıtımı oda pendikte çatısı akıyor umarım uygun fiyat verirler

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.