-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Engin Altan Düzyatan Açıklama

ads
ads

Engin Altan Düzyatan'dan Yeni Rota


Ünlü dizi oyuncusu Engin Altan Düzyatan Vakıfbank'ın düzenlemiş olduğu Çırağan sarayında gerçekleşen basın toplantısında yer aldı.

Çekimler sırasında kendisinin oldukça fazla hasta olduğunu dile getiren ünlü oyuncu ilaçlar ile çekime devam ettiğini söyledi. Bilindiği gibi dizide sürekli çamur ve soğuk içinde olduğundan dolayı rahatsızlanan oyuncularda bir hayli fazla ve bunların en başında da ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan  gelmektedir. 

Engin Altan Düzyatan Açıklama


Aynı zamanda 'Diriliş Ertuğrul' dizisi hakkında da açıklamalar yaptı. Dizinin izleyicileri oldukça fazla ve bu sebepten dolayı diziyi bırakmak istemiyorum. Ve sezon sonu içinde bir karar alınmadığını söyledi. Oldukça başarılı bir dizi olduğunu dile getirdi. Uzun süreden beri böyle bir şey yapılmıyordu ve hikayede tam tamına oturmuş vaziyettedir dedi. 

Dizi çekimleri sırasında meydana gelen elektrik kaçağı kazasında Diriliş Ertuğrul dizisinde giyilen kostümlerin büyük bir bölümünün yandığını ifade etti. Zaten kostümlerinde az olduğunu ve bu nedenden dolayıda ülke dışı ziyaretini iptal ettiğini söyledi. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

9 yorum:

  1. o kadar parayı ben alsam her halimle çalışırdım biraz şımarıklık yapmış engin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her şeyde parayı konuşmazsanız olmaz değil mi? Halit Ergençte Muhteşem Yüzyılda muhteşem para aldı ama oyunculuğu ortada. Bi o oyunculuğa bak bi bu oyunculuğa.

      Sil
    2. Yakışıklı adam sonuçta azcık da naz yapsın dimi ama

      Sil
    3. Sanatçılar dizi çekimlerinde çok zor koşullarda çalışıyorlar zaman zaman Hasta olması normal bana kalırsa.

      Sil
  2. Engin Altan Düzyatan'ı Karşıyakalı olduğundan çok severim. Üzüldüm hasta olmasına

    YanıtlaSil
  3. adamı ertugruldan biliyoruz zaten. bu diziyle cok populer oldu. ama hakkını veriyor cokiyi bir oyuncu

    YanıtlaSil
  4. adam işini biliyor. ertugrulda harika işler cıkarıyor. oyunculuk 10 numara

    YanıtlaSil
  5. Diriliş Ertuğrul sağlam bir dizi benim takip ettiğim tek yerli dizi.

    YanıtlaSil
  6. adam ertuğruldan önce birçok projede çalışmış adam ama orada parladı diyebiliriz.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.