-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » StubmleUpon Nedir? Kullanım Klavuzu

ads
ads

StubmleUpon Nedir? - Nasıl Kullanılır- Nasıl İçerik Eklenir?

Oldukça farklı platformlardan biridir. Sitenize ziyaretçi çekmek için bire birdir. Aynı zamanda backlink'de elde edebiliyorsunuz. 

StubmleUpon sosyal medya kategorisinde yer alan ancak imeleme tarzı sitelerden sayılmaktadır. Fakat çok kaliteli ve uzun yıllar kalitesinden öndün vermemiştir. 

Bu mecra ilgi alanlarına göre kategorize edilmiş ve keşif yapma, inceleme ve diğer siteleri gezme olanacağı sağlar. Buna bağlı olarak  pinterest'te oldukça benzer.  StubmleUpon alanında  hoşunuza giden herhangi bir siteyi pinleyebilirsiniz. Tabiki onlarda sizi pinler ve bu şekilde ziyaret edilme oranınıza daha çok artar. Herhangi bir içerik payşaştınız ve bu içerik neredeyse  30  - 40 saniye en azından gezinti  yapılıyor ve buda buranın çok şaşırtıcı özellikleri arasında yer alır. StubmleUpon sitesinde kendinize ait bir profiliniz oluyor ve paylaştıklarınız oradan tıpkı pinterest'te olduğu gibi listeleniyor. Yabancı kullanıcıların çok olduğu gibi yerli kullanıcılarda bir hayli fazla. 

StubmleUpon Nedir? Kullanım Klavuzu


Seo açısından önem arz eden StubmleUpon her webmaster için gerekli bir yerdir. Ancak sayfa ekleme sayısı sınırlıdır günde sadece 10 tane sayfanızı ekleyebilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıdan ekleme yapabilirsiniz. Ayrıca bunu direk olarak eklemek isterseniz paylaşım butonlarında bulunan StubmleUpon içerikli sosyal paylaşım butonları yer alıyorsa sitenizde herhangi bir sayfanıza giderek bunu saniyeler içinde yapabilirsiniz. 

Buradan gelen ziyaretçiler kesinlikle organiktir herhangi bir sorun olmaz. Adsense  gibi reklamlarınız varsa bunun için sorun olmaz çünkü ziyaretçi hep  kalıcı hem de gerçek bu yüzden herhangi bir sorunla karşılaşmanıza çok zor. 

StubmleUpon  sayfa nasıl eklenir?

Yukarıda belirtiğimiz gibi isterseniz sosyal medya  paylaşım butonlarından addthis sitesinden buton ekleyerek tüm paylaşımlara erişebilir özellikle  StubmleUpon'a ulaşarak en hızlı şekilde bunu yapabilirsiniz. Aynı zamanda Google Chrome ve Firefox eklentisi vardır onu ekleyerek de paylaşım yapabilirsiniz. 

Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak direk linki ekleyip kategoriyi seçip ekleyebilirsiniz.

https://www.stumbleupon.com/submit


Bir önceki nedir konumuzda "Rozet Bulutsusu Nedir" astronomi ile ilgili faydalı bir makale okumanızı tavsiye ederiz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Geçen yıl çok aktif olarak kullanıyordum daha sonra yer imlerinden silinmiş nasıl olduysa sonra kaldı öyle, tekrar ekliyorum şuan.

    YanıtlaSil
  2. yani heryanımız sosyal medya hesabı oldu ama bir çok durum içinde faydalı bir site kullanalım bakalım:)

    YanıtlaSil
  3. İlk defa duydum bunu siteme uygulamaya çalışcam.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.