-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » » Kristal (Metamfetamin) Nedir ve Zararları

ads
ads

Dünyanın en tehlikeli uyuşturucusu Kristal

Kristal Nedir ve Zararları Nelerdir? Metamfetamin Hakkında bilgiler haberimizde.


Gün geçmiyor ki zaman zaman yeni maddeler piyasaya sürülüyor ve zehir tacirleri durmak bilmiyor ve bu yüzden buna bir demek lazım. Son zamanlarda bir çok madde kullanımı ve buna bağlı olarak ta bağımlı sayısı artmaktadır. Bu uyuşturucu kullanımı basamak basamak basamaktır. Zaten kişiler merak için bunu kullanırlar ve hızlı bir şekilde tek kullanımda dahi bağımlı olurlar. esrar, kubar, extcay hap kullanımları, sonrasında onlarda belli bir zaman sonra etki etmeyip veya o etkilerden bıkıp yeni arayış içine giren insanlar vardır. Sonra eroin, kokain ve özellikle en sık kullanılan  maddeler arasında ve merak duygusu uyandıran taş denilen zehirdir. 



Kristal (Metamfetamin) Nedir ve Zararları


Taş için günde milyarlar harcayan insanlar vardır. Etkisi yok denecek kadar azdır. bilemedin 10 sn bile etkisi yoktur bu yüzden bu madde zaten  pahalı olduğu için sürekli o etkiyi yakalamak için saatlerce alarak içerler ve zamanlarını sürekli  duman çekmekle geçirirler. Genel buna kızlar düşüyor nedenini bende bilmiyorum. 

Gelelim asıl konumuza bir de kristal denilen madde vardır. Biraz kokaine benzer ancak kokain değildir. Ondan daha ucuz ama genel olarak ucuz değil kristal tuz şeklinde beyaz renkte olan ve tuz gibi bir bu madde "Metamfetamin" içerir ve çok güçlü bir uyarıcı etkisi vardır. 

Denilir ki zamanında savaş sıralarında askerlere uyanık ve dinç aynı zamanda güçlü kalmak için verilirmiş Zaten birçok madde ilk olarak bir şeyler için çıkarılır ve sonra kötüye kullanım sonrası yasaklanır.  

Kristal edinilen bilgilere göre çok tehlikeli bir uyuşturucu maddedir. Kısa zaman için hemen bağımlılık yapar. Kişiyi değişik hallere sokar ve kısa zaman içinde ömründen ömür çalar. Yaralar, çabuk yaşlanmalar, diş çürükleri ve daha fazlası ardı ardına gelir ve bir sene içinde tanıdığınız insanı belki tanıyamaz hale gelebilirsiniz.

Bu tür maddeleri sakın merak edip denemeyin. Sonu hüsran, kahır ve pişmanlıktır. Unutmayın ata sözümüzü "son pişmanlık fayda etmez" Ailenizi düşünün, sevdiklerinizi düşünün, eşinizi, dostunuzu düşünün. Anlam veremediğim durumlardan bir çoğuda bu maddeleri evli insanlar da kullanmakta. Bu tür insanları neden zamanında araştırıp da ona göre analiz etmiyorlar. Sonra ne oluyor aileler paramparça oluyor. Şöyle durumda olabilir kullanıcılar arasında da evlilik olabilir. Fakat bu maddelere düşkün olan insan çalışamaz, genel olarak hırsızlık yapar, soygun, gasp bunun gibi illegal işler ile para elde etmeye çalışır. Bu tip insanlara aslında yardım eli uzatmak lazım ve kurtarmak lazım eğer olmuyorsa zaten uzak durmak lazım. Yanından bile geçmemek lazım ki zaten genelde gizli yerlerde harabe evlerin içinde yapılıyor. Pek fazla sokak ortamında bu madde kullanılmıyor.

Deniliyor ki; Kristal denilen zehir kokainden daha güçlü etkiye sahip ve sert olduğunu bilgileri mevcuttur. Anfetaminden daha güçlü etkiye sahiptir. İlk kullanımda bağımlılık yapar ve zarar verir. Siz farkında olmasanız bile.  Beyninizi yer bitirir, hayatınızı alt üst eder. 

Bu yüzden hiç bir maddeye bulaşmayın. Bazı insanlar yok esrar zararlı değil içkiden daha zararsız gibi kelimeler yazılarımda kullanıyorlar. Bunlar çok cahilce laflardır. Bir uyuşturucu zararsız olabilir mi? eğer zararı yoksa neden tüm dünyada yasak en basitinden esrar bile. 

ben birçok konumda uyuşturucu ile mücadele etmek amaçlı yazılar yazıp insanları bilinçlendiriyorum. 

Yıllar önce  yazmış olduğum yazılardan biri de bonzai hakkında ki yazımdır. bunu okumak için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.

http://www.ibrahimfirat.net/2012/08/bonzai-jamaica-nedir-zararlar-oldurur.html

Ve bonzai insanları  hızlı bir şekilde öldürdüğünden ve insanlar amatemlere tedavi amaçlı gittiklerinden ve zehir tacirlerinin, baronların cebine artık fazla para girmediğinden dolayı insanlar yutturmak amaçlı esrardan 20 kat daha etkili bonzaiden daha az etkili olan doğal bir madde imiş gibi gösterip insanlara kakalayan ve kandıran zehir tacirleri "skunk" yani skank adında kokusu her tarafa yayılan zehiri piyasaya sürdüler. İnsanlar bunu  esrar  gibi algılayıp (yanlış anlaşılma olmasın esrar da zararlıdır.) ama esrardan 20 kat daha zararlıdır. Doğal bir madde gibi algılayıp içmeye başladılar ve çoktan bağımlı oldular.  Hem her doğal olan şey sağlıklı olmaz. Eğer öyle olsaydı mantarlar da doğal ve zehirli olanları öldürüyor. 


Skank (skunk) ile ilgili makalemizi okumanızı tavsiye ederiz.


http://www.ibrahimfirat.net/2017/09/skunk-skank-nedir-ve-zararlar-nelerdir.html

Benim sizlere söyleyeceklerim şimdilik bu kadar kafanıza takılan herhangi bir şey varsa yorum bölümünden yazın cevap vereyim.

Her ne olursa olsun hiçbir maddeye bulaşmayın ve çevrenizdeki insanları bunlardan uzak tutmaya çalışın olmadı o ortamlara sakın girmeyin. Bir gün içmezsin iki gün içmezsin sonra bir bakmışsın içmiş ve sende bağımlılar listesine girmişsindir. Bu yüzden satanı, aracı olanı şikayet edin. Korkmayın çünkü korkması gereken onlardır. Rahat olun onlar zaten korkuyorlar yakalanmaktan hiçbir şey yapamazlar yeter ki siz mücadele edin. 

EN ZARARLI UYUŞTURUCU METAMFETAMİN

Aşağıdaki videoyu izlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Not: Bu video "Emir Berk Canpolat" isimli youtube kanalından alınmıştır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

18 yorum:

  1. öldürmeyip öldürmekten beter yapıyor gerçekten ilk başta aman dikkat arkadaşlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Olmekten beter bie durum bu ya. Kadinin haline bakinca urkuyor insan

      Sil
  2. Öncelikle bilinçli yazılarınız için teşekkür etmek isterim. Maalesef bunları üretenle tonla para kazanırken kullandırdıkları kişiler ölüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunları kullanmak için bu kadar para sarfeden insanları da anlamak mümkün değil. Tonla para kazanıp bunu bu şekilde zarar veren maddelere yatırmak anlaşılır gibi değil.

      Sil
  3. Resimdeki bayanin haline bakan uyusturucunun verdiyi zararlari en iyi sekilde gorur. Kadin xokmus resmen. Cok gecmez olur gibi duruyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zararını net bir şekilde gösteriyor fotoğraflar. İbret almak gerekiyor

      Sil
    2. Evet katiliyorum. Fotografa bakmak zararin ne derece buyuk oldugunu ortaya koyuyor. Uyusrurucu boyle bir sey iste

      Sil
  4. Kristal cidden çok tehlikeli bir uyuşturucu. Burda kullanan yoktur eminim ama aman diyim çocuklarınızı falan uzak tutun bunlardan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kullanan ayda kullanmak isteyen avrsa resme baskın kadının bir kac yılda ne hale geldiğini gorsun ve ibret alsın

      Sil
  5. uyuşturucu illeti insanlığı mahfediyor

    YanıtlaSil
  6. fiziksel yıkımın karşısında ruhsal yıkımıda had safhada olan bir uyuşturucu çeşidi

    YanıtlaSil
  7. kristal meth i görünce aklıma breaking bad geldi ne diziydi ya hala unutamam

    YanıtlaSil
  8. fiziksel ruhsal ve çevresel anlamda müthiş yıkıcı etkileri oluyor uyuşturucuların Allah korusun

    YanıtlaSil
  9. sadece amfetamin değil uyusturucu sigara ve alkol gibi hepsinde aynı yıkıcı etki mevcut

    YanıtlaSil
  10. şu suratının haline bakarmısınız nasıl mahvolmuş çok tehlikeli gerçekten

    YanıtlaSil
  11. kadın 39unda bitmiş. cok yasamaz bence zaten halen bagımlı anladığım kadarıyla

    YanıtlaSil
  12. uyusturucu insanoğlunun basına gelmiş bir felaket. aslıdna bir ilac ama bizler kotu kullanıyoruz. bu boıyutu var bide. tıpta faydalı kısacası

    YanıtlaSil
  13. çok zararlı denemeyin sakın

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.