-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Marka Kıyafetlerinizi Değerlendirin.

ads
ads
Kadınlar genelde çok alışveriş yaparlar. Herhalde yapılan alışveriş onlara bir mutluluk  sağlıyor ve de haklılar tabi bu durumdan dolayı zaten teknoloji  çağındayız artık mağaza mağaza gezmeye gerek yok. Zamanımızın ve günümüzü boşa geçirmeye  hiç gerek yok. Şimdi sıkı durun ve sizlere harikulade bir moda platformu ile karşı karşıya getireceğim. 

Modacruz.com Türkiye'nin en  kaliteli ayın zamanda en güvenilir ikinci el moda platformudur. Bu platformu  birçok kişi bilir biz bilmeyenlere gene de tanıtalım  ki bilgi sahibi olsunlar.

Modacruz nedir? Kısaca açıklayın.  Burada hem ürün alabiliyorsunuz hemde ürün satabiliyorsunuz.  Evinizde marka ürünler varsa ve bunları kullanmıyor ve köşede öylece duruyorsa ve sağlamsa bunu bu site üzerinden satışa çıkararak çok kısa zaman içinde satılıyor. Ve bu şekilde kullanmadığınız marka ürünleri veya satmak istediğiniz kaliteli markalardan oluşan herhangi bir eşyanızı satmak için en ideal yerdir. En güvenli alışverişin gerçekleştiği platformlar arasında en başta gelen ülkemizin en büyün ikinci el moda platformudur. Bu sebeple kafanızda soru işaretleri kalmasın. Bizler iF ailesi olarak sizlere hep kaliteli siteleri ve işinize yarayacak ve fayda göreceğiniz siteleri tanıtıyoruz ki bilgi sahibi olun ve çok araştırma yapmadan direk buradan nedir ne değildir zaten  öğrenirsiniz. 

Örnek olarak kadınlara hitap eden çok güzel bir çanta  markası ve modeli  Prada kol çantası oldukça kaliteli ve çok uygun fiyata alabilirsiniz.  Eğer sizlerde  de böyle kaliteli  eşyalarınız varsa satabilir kar elde edebilirsiniz bu sayede de yeni ürünler alabilirsiniz.  Bu çantalar çeşit çeşittir en baş sırada yer alan ise  aşağıda görmüş olduğunuz çantadır.


Marka Kıyafetlerinizi Değerlendirin.


"Prada Clutch/Portföy Tek Beden" normal fiyatı '3250' TL iken buradan alış fiyatınız şu zaman itibariyle  '1500' tl  ve görüldüğü gibi çok uygun fiyat. Bu örnek vermiş olduğum çanta  en pahalıları arasında yer alıyordu daha uygun ve çok daha uygun fiyatlara sahip eşyalar bulmak mümkündür.

Vakko bildiğiniz gibi en ünlü markalardan biridir. Bu markaya ait eşyaları fazlası ile bulmanız mümkün  dilerseniz Vakko kol çantası bölümünden çantalara bakabilir beğendiğinizi alabilir veya sizde de bu tür markalar varsa  satabilirsiniz.


Marka Kıyafetlerinizi Değerlendirin.  1


Sistem şu şekilde işlemektedir. İlk olarak üye oluyorsunuz. Bilgilerinizi doldurduktan sonra  işlem tamamlanıyor. Satış yapmak için veya alış veriş yapmak için kendi profilinizi kullanıyorsunuz. Site  en güvenilir site demiştik ve tekrar hatırlatmakta fayda vardır diye düşündüm. Bu yüzden SSL sertifikası ile korunmaktadır. Herhangi bir kaygınız olmasın.  Satış yaptıysanız isterseniz bu parayı bankaya aktarabilirsiniz isterseniz kendinize bir eşya alabilirsiniz bu seçim sizlere kalmış bir durumdur. 



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.