-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Masum 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

ads
ads

Masum Dizisi ikinci sezon ile geliyor....


Masum 2. Sezon Ne Zaman?


Blu Tv'nin ilk ve tek İnternet dizisi olan "Masum" oldukça kısa sürede binlerce hatta milyonlarca izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Blu Tv bu konuda çok başarılı ve oldukça güzel dizilere yer vermektedir. Bunların arasında kuşkusuz sıfır bir "bir zamanlar adana"da dizi ile büyük çıkış yaptı. Ancak dizi geçen hafta final bölümü ile sezonu kapadı. Yani Sıfır bir dizisi 3. sezon son bölümü olan 8. bölüm ile sezon finali yaptı.

Masum 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?


Gelelim konumuza Masum dizisinin oyuncu kadrosu oldukça kaliteli usta oyunculardan oluşmaktadır. Masum dizisinin senaristi olan Berkun Oya ile yönetmeni Seren Yüce dizi takipçilerine müjdeyi vermişti. Ve ikinci sezonun da başlayacağına dair açıklama da bulunmuştu. Masum dizisi 2. sezon onayını aldı ancak ne zaman başlayacağı konusunda herhangi bir bilgi elimizde mevcut değildir. Tahmini olarak kısa bir zaman içinde başlayacağı kanısındayız.

Masum Oyuncu Kadrosu:


"Ali Atay, Serkan Kesin, Haluk Bilginer, Bartu Küçükçağlayan, Okan Yalabık, Nur Sürer, Tülin Özen" gibi ünlü isimler yer almaktadır. Görüldüğü gibi büyük ve kocaman bir kadro. Bu dizi her haliyle muhteşem diyebiliriz.

Masum 1. sezon sadece 8 bölümden oluşmaktadır. Ortalama dizinin süresi 45 ile 1 saat arasında değişmektedir. Dizi adeta dünyanın en ünlü yabancı dizileri gibi karşımıza çıkmaktadır. Anlatılan hikayeler, kurgu ve seneryo gerçekten zamanımızda ki en iyi dizi bu dedittiriyor.

Fakat edindiğimiz diğer bilgiye göre Masum sadece bir sezondan ibaret olacağı ve ikinci sezona yer verilmeyeceği doğrultusunda idi. Bu haber doğru evet ama o zamandan bu zaman bayağı bir zaman geçti ve değişen şeyler elbette oldu ki yukarıda 2. sezonun onayını aldı yazdık. Bu onay alma durumu da kesin ve net mi onu tam olarak bilemediğimizden sizleri ne sevindirmek ne de üzmek istiyoruz ama böyle bir dizinin mutlaka 2. sezonu çekilecektir diye umut ediyoruz.

Masum (BluTV), 2. sezon onayı aldı haberi.


Bu haberi de ikinci sezonun çekilmeyeceğine dair haberleri de arama motorlarında arama yaparak görebilirsiniz. Ben ise ikinci sezonun onay aldığı ve dizinin yeni bölümlerinin çekileceği kanısındayım. Çünkü haberde açıklama şöyle geçmektedir.


Bu habere göre; İstanbul Film Festivali organizasyonunda düzenlenmekte olan ‘Köprüde Buluşmalar’ kapsamında  konuşma yapan masum dizisi  senaristi Berkun Oya ve yönetmeni Seren Yüce dizinin akıbetini açıkladı. Ancak dizide değişikler olur mu olmaz mı bunu net bir şekilde şuan bilen yok.  Yani dizi aynı kadro ile mi yoksa farklı kadro ve konularla mı karşımıza çıkacak bunu zaman gösterecek.

Bir önceki konumuzda "sıfır bir "bir zamanlar adana'da" nasıl izlenir? (Blu TV)" ile ilgili detaylı bilgi içeren makalemizi okuyabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. son zamanlarda bu internet dizileri de cok popüler olmaya başladı

    YanıtlaSil
  2. internet dizileri nedense tv dizileri kadar izlenilmiyor

    YanıtlaSil
  3. güzel diziye benziyor acaba takibe başlasam mı pek karar veremedim

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.