-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Rüyada Acele Etmek

ads
ads

Rüyada Acele Etmek Ne Anlama Gelir?


Rüyada acele etmek neye işaret eder?


rüyada acele bir yere gitmek
rüyada acele eden birini görmek
rüyada yetişmeye çalışmak
rüyada telaş
ruyada acele bavul hazirlamak
ruyada ucaga yetismeye calismak
rüyada koşarak bir yere yetişmeye çalışmak
ruyada bir yere yetismek icin kosmak

Rüyada Acele Etmek ve Anlamı:

Rüya sahibi acele ettiğini görmesi veya acele bir şeyler yaptığını, gittiğini, bir şeyler hazırladığınız veya bir yere yetişmek için vs acele ettiğini görse bu kişi özel hayatıyla ilgili geleceğini hiç düşünmeden damdan düşer gibi kararlar vereceğine yorumlanır. Aynı zamanda verilen bu kararlar neticesinde ilerleyen zamanlarda zaten hatasını anlayacak ve çok pişman olacaktır. 

Bunun haricinde maddi konularda ise acele etmeyi görmek ise herhangi bir işe gireceğine ve bu işten zarar edeceğine işaret eder. Ek olarak rüyayı gören kişi mantığıyla değilde duygularıyla hareket edeceğine ve bu sebepten dolayı birçok hata yapacağına delalet eder. 


rüya tabirleri


Biz rüya tabirleri kategorimizde geniş ve uzun uzadıya anlatmak yerine rüyaların tabirlerini kısa ve öz tutuyoruz. Bunun nedeni ise her insan farklı şekilde rüya görür ve bunu işin ehli olan kimseye noktasına virgülüne kadar anlatmak gerekir ki o rüyaya göre tam yorum yapılabilsin. Aksi halde rüyalarınızda herhangi bir şeyi görüyorsunuz ancak nasıl görüyorsunuz önemli o. Fakat biz kısa ve öz özetlerle adı geçen rüyanın tabirini yapıyoruz. Sadece bu ön bilgi olarak yeterli olacaktır. Uzun uzadıya anlatmak yerine kısa ve net bilgi ile sizleri bilgilendirmek daha doğru olacağını düşündük.

Tags: rüya, rüya tabirleri, en iyi rüya tabirleri, kısa rüya tabirleri, öz tabirler, kıymetli rüya tabirleri, rüyanızın yorumu, rüyalar hakkında bilgi, rüyanızın yorumu, rüya görmek, rüya tabiri sözlüğü, 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.