-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » 6 Süper Kahraman (2014) Filmi

ads
ads

6 Süper Kahraman - Big Hero 6 Filmi Hakkında:


Vizyon tarihi 16 Ocak 2014 olan ABD yapımı komedi, animasyon ve aksiyon dolu bir film. Yönetmenleri "Chris Williams, Don Hall" ile 1 saat 40 dakika sürmektedir. 6 Süper Kahraman Filmi şuan vizyonda gösterimdedir.



6 Süper Kahraman - Big Hero 6 Filminin özeti:


Genel olarak komedi ve aksiyon ağırlıklı olan animasyon filmi Hiro isimli kahraman bir robot dahisidir. Bu dehanın birde yardımcı kardeşi vardır. Bu robotların güçleri ile güzel işler başarmayı hedefliyorlar.

Not: Bu video "MyBilet" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.




Bir önceki film  >>   Hobbit 3 film inceleme

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Big Hero 6 eğlenceli bir filme benziyor çocuğumla gidebilirim

    YanıtlaSil
  2. Telif haklarıyla ilgili hassasiyetinizi takdir ettim. Uzun zamandır sizi takip ediyorum; yeni dikkatimi çekti

    YanıtlaSil
  3. çok harika bir film animaston dalında biraz baktım hoşuma gitti diyebilirim

    YanıtlaSil
  4. Büyük küçük herkezi tatmin edicek sağlam kaliteli bir animasyon filmi bence.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.