-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Babamın Günahları 1 bölüm (10 Ocak 2018) Çarşamba Star'da

ads
ads

Babamın Günahları Dizisi


Babamın Günahları ilk Fragmanı Yayınlandı.


Babamın Günahları Fragmanını izle.


Not: Bu video "STARTVSTAR" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.




Babamın Günahları Dizisinin Özeti ve Konusu.


Dizi Star Televizyonunda 10 ocak 2018 Çarşamba akşamı saat 20: 00'da ekranlara gelecek.

Dizi dram türündendir. Yapımcı ANS Yönetmeni ise Abdullah Oğuz Başrollerinde oynayan ünlü isimler ise   "Kadir Doğulu, Melisa Sözen ve Mustafa Uğurlu" gibi güçlü bir kadro ile yeni yılda starda başlayacak.

Ferruh isminde bir genç vardır ve bu kişi zamanında bir cinayet işlemiştir. Ve bu cinayeti üstlenen kişi ise Ozandır. Sebebi ise canından daha çok sevdiği Yeşim içindir. Çünkü cinayeti üstlenmemiş olsaydı sevdiği kadına zarar gelecekti. Ve bu şekilde dizinin hikayesi başlar.

Tabi bu cinayet üstlenmesi Ozan ve Yeşim için iyi olmayacaktır ve yolları ayrılır gibi olacak ama bir kenara savrulacaklardır. Ve ozanın bir kızı vardır ancak bundan haberi henüz yoktur. Ve tedavisi için Yeşim ozan ile görüşür ve bir kızı olduğu haberi, yaşamdan herhangi bir beklentisi çıkarı olmadığı o andan itibaren artık yaşama tutunmak için bir nedeni  daha olur.

Hikayenin devamında ise ozan tekrar  hiçbir suçu olmadığı halde  işlememiş olduğu bir cinayet suçlusu olarak aranır ancak artık hiçbir şeyden ödün veremez ve bu tür cinayeti artık üstlenemez çünkü hayatında zeyno isminde bir kızı vardır. Onun için her şeyi göze alır.

Babamın günahları dizisi star'da 10 ocak 2018 Çarşamba akşamı başlıyor....

Tags: Google Aramaları:

babamın günahları ne zaman başlıyor
babamın günahları star tv
babamın günahları 1 bölüm izle
babamın günahları oyuncuları
babamın günahları konusu
babamın günahları oyuncu kadrosu
babamın günahları dizi oyuncuları
babamın günahları hangi gün

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.