-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Diriliş Ertuğrul 101. Bölüm "10 Ocak 2018" Çarşamba

ads
ads

Diriliş Ertuğrul 101. Bölüm 2. Fragmanı

Diriliş Ertuğrul Dizisinin 101. Bölümü Bu Çarşamba Neden Yayınlanmadı?

Evet bu sorunun cevabını birçok kişi merak ediyor. Neden yayınlanmadı, sebebi neydi. Devamı haberimizde.

Bildiğiniz gibi en çok izlenen dizilerin en başında "diriliş ertuğrul" dizisi gelir. TRT 1 kanalında yayınlanan dizi 100. bölümü ile izleyiciyle buluşmuştu ve bu Çarşamba bugün yani 3 Ocak 2018 Çarşamba tekrar bölümü yayınlandı. Seyirci 101. bölümü beklerken hayal kırıklığına uğradı. İşte neden yayınlanmadığının sebepleri.


  • Yeni yıla giriş olduğu zamanlarda birçok dizi o hafta ve günleri içinde genelde yayınlanmıyor ve çekimlere bir süre ara veriliyor. Tahminen bu süre bir haftayı geçmiyor.

Diriliş Ertuğrul Ne Zaman Yayınlanacak?


Yeni bölümü  10 Ocak Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında 20: 00'da olacak



Diriliş Ertuğrul 101. Bölümün Fragmanı Yayınlandı.


Diriliş Ertuğrul 101. Bölüm 2. Fragmanını izle


Not: Bu video "TRT 1" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.



Diriliş Ertuğrul 101. Bölümde Neler Olacak İşte Özeti:


Ertuğrul Beyin karacahisar kalesine yerleştirdiği adamından aldığı istihbaratlar neticesinde kaleyi  başmış ve zor şartlar altında oğlu olan Gündüz Alp'i kurtarmayı başarmış ve obaya dönmüştü. Tüm oba sevinç ve mutluluk içinde bu müjdeyi he beraber yaşadılar. 

Artık yeni bölümde ise Ertuğrul Bey karacahisar kalesini fethetmek isteyecektir. Ve Ares artık Türklere savaş ilan etmiştir. Peki kaleyi fetih etmek için Ertuğrul'un planı ne olacak..

Ne tür bir hamle ile kale fethedilir? Neler yapılması lazım? Acaba karacahisar kalesini ele geçirebilecekler mi? Eski bölümde  kalede içeride askerler bırakılmıştı. Büyük bir ihtimal ile kale içten ve dıştan fethedilecek ancak Tekfur Ares, kale kapılarının tamamen kapatılması ve kimsenin dışarı çıkmaması için emir vermişti. Ertuğrul Gündüz Alp'i kaçırırken Aresin birçok askerini de öldürmüştü. Ares artık bundan sonra Türklere karşı savaşın başladığını ilan etmişti. Ve Ertuğrul beyde kaleyi ele geçirmeye kararlıdır. Ve savaşa da tam tamına hazırlıklıdır.

Ares kaleye saldırı esnasında acaba ne yapacak? ne gibi tedbirler alacak? Kaleyi koruyabilecek mi? Peki Ertuğrul'u bu defa da engelleyebilecek midir? Yeni bölümde hepsi birbir açığa kavuşacak.

Bahadır ise bey olma sevdasından bir türlü vazgeçmek bilmiyor. Bunun için ise birçok planlar yaparak huzuru bozmaya çalışıyor. Bahadırın amacı ise obayı basmak ama ne tür hamle yapacak? 

Belki de Tekfur Ares ile işbirliği içine girişecek. Turgut ve Aslıhan, Bahadır Bey’in planlarını öğrenip bertaraf edebilecekler mi?


101. Bölümün Tahminleri

Ertuğrul Bey artık hazırdır ve kale fethedilecektir. Hazırlıklar hızlı bir şekilde yapılır bunun için Ertuğrul bey toy yapar. Ares ise kaleye gizlice  giren Alp'lerin peşindedir onları bulmak için araştırma yapmaktadır.  Bunun neticesinde hemen bir  toplantı düzenler ve ardından kötü haber gelir. Alpler bulunur ve alplerin hepsi idam edilir. Obayı hüzün kaplar. 

Sancar bey otağı basarak Aslıhan hatunu savunmasız hale getirir. Toyda olan Turgut alp bu durumdan habersizdir. Bitmek bilmeyen reislik sevdasında olan bahadır bey sonunda Cavdar obasını ele geçirmeyi başarır.  Ancak karşılarında  Turgut alp ve Ertuğrul bey olacaktır. Obayı tekrar geri almak için karşı karşıya geleceklerdir. 

Diriliş Ertuğrul dizisinin başrollerinde oynayan ünlü isimler "Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç"dir. 

Google'dan gelen aramalar:

Diriliş Ertuğrul 101. bölüm ne zaman
Diriliş Ertuğrul neden yayınlanmadı
Diriliş Ertuğrul 101. bölüm hangi gün
TRT 1  Diriliş Ertuğrul 
Diriliş Ertuğrul  Yeni bölüm
TRT1 Diriliş Ertuğrul son bölüm
Diriliş Ertuğrul  fragmanı izle




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.