-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » En Kaliteli Siirt Fıstığı

ads
ads
Siirt güneydoğu Anadolu bölgesinde yer alan ülkemizin en güzel şehirlerinden biridir. Siirt denilince akla ilk gelen nedir derseniz tabi ki Siirt fıstığı deriz.  Tabi ki bunun haricinde birçok güzellikleri ile insanı hayran bırakan güzellikleri ile de ünlü şehirlerimiz arasında yer alır. 

Siirt'e gidenler bilir. Oranın insanları gerçekten çok dürüst ve güvenilir kimselerdir. Genel olarak doğunun birçok yerinde ki insanlar öyledir. Yani bunu genel olarak Anadolu insanının iyiliği diyelim. 

Siirt gezilesi ve görülesi yerler arasında gelir. Her ne kadar bazı illere uzak gibi görünse de gezmeyi seven, seyahat etmeyi seven insanlara öneririz. Oranın kültürünü, insanlarını, ve misafirperverliklerini gördüğünüz zaman keşke daha öncede buralara gelseydim diyeceksiniz. 

Siirt fıstığı hakkında sizlere haberimizin devamında bilgiler vereceğiz ve faydaları  hakkında da bilgiler edineceksiniz.

Her zamanki gibi  biz iF ailesi olarak ara sıra kaliteli ve sizlerin gerçek anlamda işinize yarayacak  websitelerini inceleyip, durumuna göre sizlere sunuyoruz. Bunlardan biri de muhakkak en çok ziyaret edilen ve doğal ürünlerin yer aldığı sağlık saçan bir e ticaret sitesi çok uzun yıllardan beri varlığını devam ettiren site "https://www.siirtfistikpazari.com/" siirt fıstık pazarı gerçekten bir pazar gibi sanal pazarda diyebiliriz tabi ki.

En Kaliteli Siirt Fıstığı


Burada doğal ürünler yer almaktadır. Ve yöreye özel ürünler ve en kaliteleri katkısız şekilde insanların hizmetine sunulmaktadır. Bunların arasında şunlar yer almaktadır. Bunlardan bazıları:


  • Öncelikle en meşhur olanı siirt fıstığıdır.
  • Çok meşhur ve faydalı olan sabunlar arasında yer alan binbir zahmet ile yapılan doğal bir sabun. Siirt bittim sabunu. Bu sabunu kullanmayan varsa mutlaka kullanılmasını öneririz birçok faydası vardır. 
  • Bal ülkemizde neredeyse  çok az derecede gerçek olarak üreten yerler vardır. Her bal üreticisi benim balım gerçek der ama çoğu şekerden ibarettir. Bal yerine şeker yediğimizin farkına bile varamayız. Balın gerçek olduğunu anlamak aslında kolay genel olarak  yoğundur ve soğuk bir yere koyduğunuzda katılaşır. Bu ön bilgi olarak yeter. Adı geçen sitemizde ise Kaliteli ballar arasında yer alan Pervari balı yer almaktadır.
  • Battaniye'de önemlidir. Bu yüzden bu platformda Siirt battaniyesi de yer alır. İncelemek isterseniz ilgili bağlantıdan inceleme şansını elde edersiniz.
  • Çiğ Bamdem: Bademin ne kadar faydalı olduğunu biliyor musunuz? Biz kısaca genel faydalarından bahsedelim: Bademde oldukça fazla kalsiyum vardır ve bunun yanı sıra birçok vitamin içerir bunlardan bazıları  E vitamini, folik asit, omega-3 yağ asitleri ve yüksek oranda lif barındırıyor.
  • Kahve her zaman için bazende özel günler için vazgeçilmez içecekler arasında yer alır. Kahvesiz duramayan insanlar vardır. Ve kaliteli ve farklı bir tat arıyorsanız mutlaka "MENENGİÇ KAHVESİ"ni denemenizi öneriyorum. Hayran kalacaksınız. Ve faydaları da oldukça fazla bunlardan bazıları ise :   Kansere ve yaşlanmaya karşı menengiç kahvesi Türk kahvesine göre daha yumuşak bir tada sahip olan menengiç kahvesi vücudu kansere karşı korumaktadır. 
  • Ceviz genelde hemen hemen Anadolunun birçok yerinde yetişmektedir. Tabi yerli ceviz olarak Siirt ilimizde de bu ceviz yetişmekte ve en iyi cevizler arasında yerini almaktadır. Ve cevizin faydaları da saymakla bitmez kısa ve öz olarak sizlere şu kadarını bildirelim: 'Cevizdeki yüksek orandaki omega-3 yağ asitleri kalp hastalıklarını, inmeyi, diyabeti, yüksek kan basıncını ve klinik depresyonu azaltıyor.' Buna binaen bir makalemizde ceviz hakkında çok detaylı bilgiler vermiştik dilerseniz cevizin faydaları hakkında o yazımıza göz atabilirsiniz.   http://www.ibrahimfirat.net/2018/01/ceviz-suyu-nedir-faydalari-nelerdir.html
  • Hiç bayatlamayan ekmek belki duymuş olabilirsiniz. Bende bir çok kere duydum ancak Siirt ilimizin meşhurları arasında yer alan bayatlamayan ekmek hem faydalı hemde uzun ömürlü doyurucu etkisi ile insanların gözdesi haline gelmiştir. Kısaca  bu ekmeği size tanıtalım: Taş Ekmek 'Siirt ilimizin hiçbir şart altında bayatlamayan uzun ömürlü, yöresel adıyla (iğbeys keek) kuru ekmek çeşitidir. ığbeys keek suya batırılarak yenmektedir'
  • Şimdilik herhalde bu kadar yeter sanırım. Bazı şeylerde bir daha yazacağımız konumuza kalsın isterim. Görüldüğü gibi sadece Siirt hakkında  genel olarak bazı meşhurları sizlere tanıttım. 


Hemen hemen hepsi çok güzel ancak benim en çok sevdiğim  Siirt fıstığıdır. Siirt  fıstığı bana göre dünyanın en iyi fıstıkları arasında en başta gelir. Tatmayan bilemez tabi. Bu yüzden  önerim sizlere mutlaka bir tadına bakın hem organik ve yerinde yetişen faydalılar arasındadır. Artık bildiğiniz gibi alışveriş için böyle mağazalara, dükkanlara gitmek yerine sanal alem üzerinden e ticaret siteleri kullanılarak alışverişler yapılmaktadır.  teknolojinin bizlere getirmiş olduğu bu rahatlık ile her şeyimiz artık hem hızlı ve daha kolay hale gelmiş durumdadır. 

Son sözler: Yukarıda belirttiğimiz  gibi insanların faydasına olacak ve doğal ürünleri temin edecek ve fayda sağlayacak yazıları her zaman sitemizde yayınlıyoruz. Bugün ki konumuzda da Siirt fıstığı hakkında genel bilgileri özet halinde verdik ve daha detaylı bilgiye ulaşmak isterseniz şu adrese göz atmanızı tavsiye ederiz. 

Kaynak Sitehttps://www.siirtfistikpazari.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

10 yorum:

  1. görünümü biraz farklı ama tadı gerçekten güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hem daha iri oluyor antep fitigina gore. Bence daha guzel

      Sil
    2. Ben siirt fistigini tercih ediyorum Antep fistigina gore. Hem daha buyuk hemde daha tatli

      Sil
  2. Amtep fistiginaoranla daha buyuk daha iri. Ama tadi bir harika antep fistigi ladar guzel.

    YanıtlaSil
  3. Menengiç kahvesini ben ilk defa Gaziantep'de içmiştim gerçekten farklı bir tadı var beğenmiştim. Ayrıca siirt fıstığı yemedim maalesef :/

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir fıstık bayılırım siirt fıstığına antep fıstığından güzel oluyor açıkçası

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende antep fistigindan daha cok beyeniyorum siirt fistigini buldukca stokluyorum

      Sil
    2. Tad olarak antep fistigi bir tik onde olsad buyukluk ve doyumluk yonjnden siirt fistigini tercih ederim

      Sil
  5. Ben hic siirt fistigi yememistkm ama bir arkadasim getirince girdum ve cok beyendim simdilerde haril haril satam bir yer ariyorum

    YanıtlaSil
  6. Siirt fistigimi antep fistigimi diye yillarca duymustum. Ama ilk kez tanistim siirt fistigiyla icindeki meyvasi kocaman. Tam doymalik resmen

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.