-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Gayrimenkul Konut Projeleri

ads
ads

Gayrimenkul ne demektir?

Gayrimenkul, kelimesi Arapça kökenden gelmektedir. Yani gayrimenkul, taşınabilirlik özelliği olmayan manasına gelmektedir. Ekonomik anlamda bir değeri var olan ve nakite çevrilebilen mallar menkul yahut gayrimenkul olarak isimlendirilmektedir. 

Genel bir ifade ile özetlemek gerekirse herhangi bir yere taşınması mümkün olmayan ve herhangi bir değişme de uğarmayan mallara gayrimenkul denilmektedir. 


Gayrimenkul Konut Projeleri


Bunların arasında genel olarak en çok bilinen gayrimenkul olarak   konut projeleri yer almaktadır. Artık günümüzde ev satın almak oldukça kolay bir hale geldi. Eski zamanlarda ki gibi ev almak zor değil. Neredeyse sigortalı çalışan ve belli bir maaşı olan herhangi bir kişi  çok rahat şekilde bir ev sahibi olabilir. 


Bu konumuzda sizlere iF ailesi olarak güvenilir ve SSL sertifikalı birçok kişi tarafından bilinen  bir firmradan bahsedeceğiz. Gayrimenkul alanında önde gelen firmalardan olan "gayrimenkulprojeleri" insanlara birçok imkan sağlamaktadır. Bunların en önde gelenleri dediğimiz gibi  konut projeleridir. Bu projelerde yer almak isteyenler tüm bilgilere ismi geçen adresten  ulaşabilirler. 

Örnek olarak bir  proje özeti geçelim: 

İstanbul için "Be Life Kartal Projesi" bulunmaktadır. Tabi sadece İstanbul için değil  Ülkemizin birçok şehrinde bu projeleri bulmanız mümkündür.

Proje hakkında kısa bir bilgi:

Be Life Kartal projesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak  konut şekillerini ile hizmet vermektedir. Ortalama 270 tane  konuta ev sahipliği yapmaktadır. Bu proje , oldukça yüksek kira geliri nedeniyle yatırım amacı ile kullanmanız çok uygun olacaktır. Birbirinden farklı ve çeşitleri ile  oda ve metrekare seçenekleri ile birçok müşteriye hitap etmektedir.


Özellikleri:

 *  Açık otopark
 * Yüzme havuzu açık.
 * Hem açılan hemde kapanan yüzme havuzu
 * Çocuklar için  yüzme havuzu.
 * Çocuklar için oyun alanları.
 * Deniz manzarası ile gözlere hitap eden güzellikler  ve daha birçok özelliği ile kendine hayran bırakan bir  projedir. Bu sadece bir tanesidir. 

Görüldüğü üzere oldukça kaliteli ve kayda değer bir proje olduğu görülmektedir. Sizlerinde bu değerli  projeleri incelemeniz ve faydalanmanızı tavsiye ederiz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.