-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » GİYİNME ODASI

ads
ads
Geniş evlerde bulunması gereken köşelerden biri de giyinme odasıdır. Önceleri yatak odasının bir köşesinde elbise dolabının hemen önünde giyinme meselesini çarçabuk hallederken şimdiyse, yatak odasına elbise dolabı koymak yerine, yatak odasının hemen yanına, çatı katına veya dubleks dairelerin üst katına giyinme odası yapılıyor.Giyinme odaları genel olarak iki şekilde yapılmaktadır. Açık raflı ve panel sistemli giyinme odası ve kapalı box sistemli giyinme odasıLand Ray Dolap olarak üretimlerimizin tamamı özün ve orijinaldir. Bu nedenle giyinme odası üretimlerimizde müşterilerimizin istek ve taleplerini dikkatle değerlendirir ve uygulamaların tamamını müşterilerimizin istekleri doğrultusunda gerçekleştiririz. Böylece müşterilerimizingiyinme odası gerek İstanbul, gerekse Türkiye' nin diğer illerindeki giyinme odalarından ayrılır.


GİYİNME ODASI

giyinme odasının nasıl olacağına karar vermek için dikkat etmeniz gereken bazı küçük fakat önemli detaylar vardır. örneğin yaptığınız işin giyinme odasının iç dizaynı doğrudan bağlantısı vardır. çünkü işinizle, giyinme alışkanlıklarınız da doğru orantılıdır. Bu nedenle giyinme odasının iç dizaynını tasarlarken mutlaka profesyonel yardım almanız çok doğru bir karar olacaktır. Land Ray Dolap olarak sizlere giyinme odası konusunda yardımcı olmak,giyinme odasının iç dizaynı hakkında sizinle fikir alış verişinde bulunmak bizi gerçekten çok mutlu edecektir. Eğer İstanbul içindeyseniz işyerimize gelerek bizleri ziyaret edebilir veya ilgilendiğiniz fonksiyonlarla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. örneğin ünlük olarak (erkekler) takım elbise veya (kadınlar) etekli modeller giymeniz gerekiyor. O halde bu giysilerinizi ulaşması en kolay yerlere koymak ve sık sık giyip çıkarabileceğiniz bir yer de muhafaza etmek sizin hayatınızı kolaylaştıracak aynı zamanda zamandan tasarruf etmenize de yardım edecektir.

Land Ray Dolap olarak sizlere şunun hatırlatmak isteriz: Giyinme odası yaptırırken, dikkat etmeniz gereken en önemli, hatta hayati önemi haiz konu,giyinme odasının havalandırmasıdır. Havasız, sık sık havalandırılamayan yerlerin giyinme odası olarak seçilmemesi gerekir. çünkü hava sirkülâsyonu bulunmayan odalarda elbiseler nem ve küf kokacaktır. Ayrıca ortam kukusu da yine giysilerin üzerine sinecek ve giydiğinizde bu kokular üzerinize de bulaşacaktır. Bu nedenle giyinme odasının havalandırması mükemmel derecede iyi olmalıdır. Giyinme odası oluşturulurken dikkat edilmesi gereken başka bir konu ise giyinme odasının ışıklandırmasıdır. Işıklandırması iyi olmayan giyinme odaları bazen sizi, normalde hiç giymeyeceğiniz veya hiç kombine etmeyeceğiniz giysileri, giymenize neden olabilirler. Bu nedenle giyinme odasının ışıklandırması çok iyi olmalıdır.

Giyinme odası ile ilgili diğer bir detay ise giyinme odasının modelinin nasıl olması gerektiğidir. Eğer geniş ve büyük bir odayı giyinme odası yapmak niyetindeyseniz odayı U şeklinde tasarlayıp ortaya rahat koltuklar, armut minderler veya ona benzer bir şeyler koyarak giyinme odasını zevkli hale getirebilirsiniz. Giyinme odası ile ilgili başka bir detay ise elbiselerin açık raf sistemine göre mi? muhafaza edileceği. Yoksa raylı dolaplar, çekmeceler, kutular gibi kapaklı, giysi ve diğer şeyleri saklamaya ve korumaya yarayan modüller mi?

Bizi daha iyi tanımak için www.land.com.tr adresimizi ziyaret ediniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.