-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » instagramda tüm cihazlardan nasıl çıkış yapılır?

ads
ads

İnstagram Bütün Cihazlardan Tek Seferde Nasıl Çıkılır?


Dünya da şu zamanlarda en popüler olan plantformu Instagram'ın gün geçtikçe kullanıcı sayısı artmaktadır. Ve daha popüler olmaya başlamıştır. Bu sebeple birçok kişide tam olarak burada neler yapıp yapamayacağını bilmemektedir. Bu nedenle bizlerde bu konumuzda  "instagramda tüm cihazlardan nasıl çıkılır" bunu kısaca ve en kolay biçimde sizlere yazdık. Yazının devamı haberde. 


instagramda tüm cihazlardan nasıl çıkış yapılır?


İnstagram hesabınızı tüm açık olan cihazlardan tamamen kapatma işlemini nasıl yapabilirsiniz? Bu tür sorularla çok sık karşı karşıya geldik siz değerli ziyaretçilerimizi de bilgilendirmek amacı ile bunu sizlere sunuyoruz. 

Güvenilir bir şekilde İnstagram Takipçi Satın Alma Sitesi :
https://instagramtakipcisatinal.com


Instagram bütün cihazlardan çıkmak

Mobil cihazlarınızdan, akıllı telefonlarınızdan veya biligsayarınızdan açmış olduğunuz hesabınızdan  tamamen çıkmak mümkün müdür?  Bu cevabı verdikten sonra nasıl işlemler yapmanız gerektiğiniz bildireceğim:

Facebook üzerinden örnek vermek gerekirse; hangi cihazdan girdiyseniz size bilgi vermektedir. bunu da öğrenmek için "Facebook > Ayarlar > Güvenlik ve Giriş adımı yolunu takip ederek  öğrenebilirsiniz"

Fakat İnstagram için bu özellik şuan için mevcut değildir. Yani  herhangi birçok cihazdan oturum açtığınızı var sayarsak bunların hepsinden tamamen çıkmak mümkün görünmüyor.

İnstagram hesabınızın açık olduğu diğer cihazlardan kapatmak.

Yeni güncellemeler ile tüm cihazlardan çıkma işlemini kolayca gerçekleştirebileceğiniz güncelleme yakında gelebilir. Bunun için biraz beklemek gerekir. İnstagram'dan tek seferde  diğer cihazlardan çıkmanın tek bir yolu var o da "Şifrenizi değiştirmek"dir. Şifreniz değiştiği takdirde tüm cihazlardan otomatik olarak çıkmış olacaksınız. 

Hatırlatma:  İnstagram hesbına birçok sayfadan veya birçok cihazdan giriş yapıldığı zaman bu size sorun yapmaktadır. Bu nedenle farklı farklı cihazlardan sürekli giriş yapmayın. Bilgisayar üzerinden giriyorsanız  tarayıcınız da  aynı olsun.  Ve genel olarak karşımıza çıkan ise "instagram olağandışı bir giriş saptadık" gibi ifade yer almaktadır. Tabi bunlar sizin hesabınızın güvenliği içindir.  Genel olarak en çok  çalınan hesaplar instagram hesapları olur bu nedenle instagram bunun için önlem almak zorundadır. Bu gibi durumlarda bu bendim diyerek veya  telefon yahut mail yolu ile onaylayarak  hesabınıza giriş yapmanız mümkün. Çok sık giriş çıkış yapmakta  tabi bu sorunu beraberinde getirecektir. 

Son sözler: Yukarıda belirttiğimiz gibi  instagram hesabınızı tüm hesaplardan çıkarmak için tek bir yol var demiştik o da şifrenizi değiştirmektir. İnstagram şifrenizi değiştirdiğiniz takdirde hemen çıkış sağlarsınız ve şifre değiştirmek oldukça basittir.  Eğer bilmeyenler varsa yorumdan bildirin onun içinde açıklamalarda bulunalım. 

Bir önceki instagram içerikli konumuzda "Instagram'dan Yepyeni Özellikler (Hikayeler Arşivi Hikayelerde Öne Çıkanlar)" özelliği ilgili yazımızı okuyabilirsiniz.

Google'dan gelen aramalar:

instagram hangi cihazlarda açık
instagram hesabım hangi telefonlarda açık
instagram bağlı cihazlar
instagram diğer hesaplardan çıkış yap
instagram diğer hesaplardan nasıl çıkış yapılır
instagram sifresini değiştirince diğer cihazlardan çıkış
diğer cihazlardan çıkış yap
instagram başka hesaptan çıkma

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. instagram video konusudna facebooku gecti bana sorarsanız üstelik acılıs ve kapmalar daha hızlı

    YanıtlaSil
  2. instagram her seferinde bana sorun çıkarıyor bu sayede kolayca tüm cihazlardan çıkış yaptım

    YanıtlaSil
  3. sürekli hesabım bi yerlerde açık kalıyordu bu makale cok faydalı oldu

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.