-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » motorine zam geldi.

ads
ads
Araç sahiplerini ilgilendiren bu konu her zaman ki gibi iyi bir haber değil. Çünkü  motorine zam geldi. Ortalama 8 kuruş zam gelmiştir.

Bu zam (5 ocak 2018) bu gece yarısından itibaren geçerli olacaktır. Motorinin litresine 8 kuruş zam yapılmıştır. Araç sahiplerine  duyurulur.

Motorinin litresinin satılma fiyatı ise İstanbul'da genel olarak 5,05 TL 5,13 liraya, Ankara'da 5,10 TL'dan  5,18 liraya, İzmir'de ise 5, 09 TL'dan 5,17 liraya kadar artış gösterecektir. Bununla birlikte dağıtımını yapan firmalar ise firmalarının belirlediği ücretler, rekabet ve serbesti sebebi ile İller ve firmalara göre farklılıklar gösterebilmektedir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. 5,18 lira nedir ya daha ne kadar artabilir ki? İnşallah bu yıl ülkemizin ekonomisi daha da güçlenir.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.