-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Dünyayı Gezmeye Ne Dersiniz?

ads
ads
Dünyayı gezmek birçok insanın isteğidir. Ancak bunu yapabilen az insan vardır. Hiç olmazsa dünyanın bazı ülkelerini gezebilmek ve oraları görmek de bu isteği olan insanlar için yeterli olabilir. Uluslar Arası Uçuş Fırsatları günümüzde artık kolay hale gelmiştir. Kısa bir zaman içinde bu fırsatı gerçekleştirmek artık kolaydır. 

Dünyayı Gezmeye Ne Dersiniz?


Benimde her zaman hayalim olan isteklerimden biri dünyayı tamamen gezmek ama bunun için hem zaman hemde bir miktar paraya ihtiyaç gerekiyor. Bu ne zaman gerçekleşir bilemem sürekli olarak araştırma içinde olduğum için genel olarak turizm üzerine olan siteleri ve gidilecek gezilecek yerler hakkında bilgi veren web sitelerini ziyaret ederim. Ve içeriklerinde dünyanın en güzel şehirlerinin yanı sıra Anadolu Şehirleri hakkında da bilgiler verilmektedir. Hiç olmazsa  en azından ülkemizi gezmek ile başlayarak bu seyahatler için bir başlangıç edinmiş oluruz. Anadolu ülkemizin gezilmesi ve görülmesi gereken yerlerin en başında gelir. İlk olarak kendi kültürümüzü görmek ve sonrasında ise dünyaya açılmak en iyisi olacağı kanaatindeyim. 

Türkiye'de yaşayan insanların birçoğu genel olarak en azından bir kaç şehre gitmiş ve oraları muhakkak görmüştür. Bunun haricinde ise dünya genelinde merak edilen ülkeler arasında Asya Ülkeleri yer almaktadır. Asya ülkelerine gezilmesi ve görülmesi gereken o kadar çok yer var ki hangi ülkeye gideceğinize bazen karar veremezsiniz. En iyi seçimi yaparak ve ilgili siteden araştırarak nerenin neyi meşhur neresi gezip görmek için daha uygun bunları bilerek yola çıkmak her zaman için en uygunudur. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.