-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Metrekare Klavye Kısayolu ( M² ) Nasıl Yapılır?

ads
ads

Klavyede en kısa yoldan metrekare işareti nasıl yapılır?


Hepimiz bilgisayar kullanan insanlarınız ve klavyede birçok işareti yapmak bazı tuşlara basarız bunlardan birkaçını veya daha fazlasını biliyor olabilirsiniz. Ancak çok kişi genel olarak sosyal medya vb. yerlerde zaman harcadıklarından pek bu işaretlere gerek duymuyorlar. Yani bir metrekare işareti nasıl yapılır desek çok kişi bunu belkide beceremez. Çünkü bu klavyede görülür şekilde yok ancak bunu yapmak çok basit. 


Metrekare Klavye Kısayolu ( M² ) Nasıl Yapılır?

M² İşareti Yapmak

Öğrenciler için bu oldukça gereklidir. Artık teknoloji çağında yaşıyoruz ve birçok işimizde bilgisayarlar üzerinden gerçekleştiriyoruz. İlgili bölümlerde okuyan öğrenciler bazı durumlarda derslerinde, ders notlarında hesaplama yaparken veya yazarken metrekare işareti yapmak zorunda kalabilirler. Metrekare yazmak yerine daha orjinal görüntü ile yapmak en uygunu olacaktır. Peki bu nasıl yapılır? Oldukça basit. 

  • Alt ve + Tuşlarına basılı tutun..
  • Aynı anda 0178 yazın ve bırakın 2 işaret çıkmış olacak şu şekilde ² ancak bunun için öncelikle M harfini yazınız daha kolay olsun. 
Yapılması gerekenler sadece bunlar. Kolay gelsin. 


Google aramaları:

klavyede metrekare işareti nasıl yapılır
metrekare sembolü nasıl yazılır
autocad m2 nasıl yazılır
klavyede metreküp nasıl yazılır
telefonda metrekare nasıl yazılır
wordde metrekare işareti nasıl yapılır
klavyede üssü 2 nasıl yapılır
metrekare nasıl yazılır tdk

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. bu temrimleri oldukça çok kullanan biri olarak çok işime yaradı diyebilirim tşk

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.