-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Türkistan'a Kulak Tıkamayın

ads
ads
Allah Aşkına niyetiniz nedir? Neden duymazdan geliyorsunuz amacınız nedir? Kudurmuş köpek çinin zulümü ile Müslüman kardeşlerimizin ahları bizden de çıkmazmı düşünüyorsunuz.Sadece 40 Milyon Müslüman'ın yaşadığı Yer Türkistan bunun yanında çinli olup İslam Dinini seçip bizim kardeşimiz olan Müslüman Çinliler.Onlar dahi şuan Zulüm altında.

Neden sesimize duyarsız kalıyorsunuz savaş Devlet'ler için en son çaredir. Müslüman Türk Ülkeler İçimizde Bir olup Diplomasi olarak nota verir isek Emin olun Kardeşlerimize baskı yapamazlar.Biz cahil halimiz ile çin,rusya,iran,abd vb kahpe ülkeler helede Müslüman Ülkelerin Asla Müttefiki olamayacağını görebiliyor isek Devlet Adamları bunu eminim çok rahat görüyorlar.

Türkistan'a Kulak Tıkamayın


Bir anda ilişkilerin kesilemeyeceğini de biliyoruz fakat en azından Ülkemiz Müslüman Kardeşlerimize destek Verir İse bu kudurmuş it çin Müslüman Kardeşlerimize Zulüm Edemez iyi bilir ki Kardeşleri için Gerektiğinde Savaşacak Bir Ümmet Var.Çok şükür Aynı düşüncelere sahip Az Kişiler değiliz.40 Milyondan Fazla Türkistan'da Var.Biz Burdan yürüdük mü emin olun Fazlasıyla Ses Getiririz.

Her şeyi Geçtim Müslüman Türk Ülkeler Sözüm Hepimize Orada Türkistan İslam Devleti Kurulduğunda Hangi Yüzle Gideceksiniz? Hangi yüzle Kardeşlerimiz Diyebileceksiniz? Oradaki Müslüman Kardeşlerimiz Bir Olan Allah'ü Tealadan ve Fani Olarakta Türkiye Cumhuriyetinden Yardım Beklemektedir. Nedir Sizlerin Bu Nazı Kardeşlerimiz Orada Bizim Yerimize Şuan Zulüm Görüyor..!

Yazan: Sercan Halil İsmailoğlu

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.