-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Bacaklarınızı Uzun Göstermenin 5 Yolu

ads
ads

Bacaklarınızın Uzun Gözükmesi için Neler Yapılır?

Bacaklarınız boyunuza oranla oldukça kısa boyutta ise bunu dert etmenize gerek yok.  Bacaklarınızı normalinden daha uzun göstermenin yolları var. Bu yazımızda bayanlara özel hazırladığımız moda konulu yazımızda anlatacağız.

Her kadın boyunun uzun olmasını ister. Alımlı ve vücuduna oranla uzun bacaklara sahip olmak ister. Ancak yaratılış itibariyle bazı kimselerde orantısız görünüm ortaya çıkmaktadır. Bacaklarınızı bir kaç küçük hile ile uzun göstermeye çalışacağız.

* Yüksek bel pantolon:  Yüksel bel pantolonlar yıllar öncesinde kullanılmaktaydı. Günümüzde artık yeniden moda haline gelmeye başladı bile. Bacakları uzun göstermenin en iyi yolu kesinlikle  yüksel belli pantolonu tercih etmenizdir. 

* Ten renkli Topuklu: Son günlerde ünlü camiasında sıkça denk geldiğimiz modadır.  Bu hile oldukça ucuz ve kolaydır. Ten renginize uygun ayakkabı ile bacaklarınızı uzun gösterebilirsiniz.

* Uzun Etek: Günümüzde yeni trend olarak uzun etekler tercih edilmektedir. Bunun nedeni hem uzun gözükmek hemde modaya uymaktır.  Uzun bel etek ve topuklu ayakkabı ile uzun bir görünüme sahip olabilirsiniz.

* Bol Paçalı Pantolon: Bol paçalı pantolon giyerek bacaklarınızın daha uzun görünmesini sağlayabilirsiniz.

Flatform ayakkabılar:  Yüksek ve düz tabanlı ayakkabılar modasından olan günümüzde çok tercih edilen  aynı zamanda boyunuzuda uzun gösteren bir ayakkabı modelidir.  Topuklu ayakkabı ile aynı görevi gören ancak düz ve geniş tabanı ile bilekleri ince gösterdiğinden bacaklarınızın da uzun görünmesine neden olmaktadır.

Bir önceki En5 içerikli konumuzda "Dünyadaki En İlginç 5 Bilgi"

Bacaklarınızı Uzun Göstermenin 5 Yolu


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Platform ayakkabılar bence iyi bir seçenek değil. Hiç estetik durmuyor

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.