-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Geceler..

ads
ads
Geceler kendinle buluşmanın mekânıdır. Kendini bulduğun adrestir. Kendini okuduğun kitap, yazdığın defterdir. Sırrını paylaştığın sırdaş, elinden tutan dosttur. Gökyüzünün ardındaki yıldızları görmen için açılan bir penceredir geceler. Gündüzün üzerine örtülen geceler; varmak istediğin menzil, masallarda ki ulaşılması imkansız olan kaf dağıdır. Ne zaman konuşmak istesem beni dinler geceler. Kulun rabbiyle başbaşa kalmasına halvethanedir geceler. Maşukun aşığının aklına düşüpte bir türlü çıkamadığı girdaptır. Gözlerimdeki yaş, yüreğïmde bir sızı, aklımda hasrettir geceler.
Yani benim için herşeydir geceler.

Geceler..



GECELER

HERŞEY İÇİNE ÇEKİLİR YİTİRİR ANLAMINI

ARTIK HERŞEY GİZLİDİR BULAMAZSIN ZAMANINI

SEN GECELERE AYNISIN GECELER SANA AYNI

SESSİZ BİR ÇIĞLIK GİBİ HAYKIRIR geceler.


ŞEHİR GİRER KABUĞUNA BÜRÜNÜR SESSİZLİĞE

O AN`DA HERKES MAHKUMDUR YANLIZLIĞA

DURMADAN GİDİYORSUN UÇSUZ BUCAKSIZ KARANLIĞA

UZAYAN BİR HAL BİTMEZ geceler.


SİMSİYAH GÖZLERLE DURMADAN İZLER BİRİ

YAŞAMAZ O AN'DA NE ÖLÜ NEDE DİRİ

NEFES ALMAZ NE GÖĞÜ NEDE YERİ

ATMAYAN BİR NABIZ GİBİ YAŞAMAZ geceler


DENİZ TAŞKAN

Yazar Hakkında: Deniz Taşkan İslami, şiirler ve genel konular hakkında kendine  özgü yazılar yazmaktadır. Kendine ait birçok makalesi bulunmaktadır. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.