-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İzmir Rent A Car

ads
ads
Araç kiralamak isteyen müşterilerimize kurumsal kimliğimiz sayesinde sunduğumuz kolaylık ile hizmetlerimizi vermeye devam ediyoruz. ZGR Rent A Car ayrıcalığı ile sunmuş olduğumuz araç kiralama hizmetimizden siz değerli müşterilerimizden faydalanmak istiyorsanız Android işletim sistemine sahip olan cep telefonlarınız veya tabletleriniz üzerinden ZGR Rent A Car uygulamasını indirerek araç kiralama işlemini son derece kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

İzmir Rent A Car


İzmir araç kiralama firmaları arasında öncü bir kuruluş olan firmamızın bünyesinde bulunan birçok farklı araçtan dilediğinizi kiralayarak ihtiyaçlarınızı kısa süre içerisinde çözüme kavuşturabilirsiniz. Firmamız bünyesinde bulunan araç kiralama sistemlerinden ister saatlik, günlük, haftalık veya aylık olacak şekilde araç kiralama hizmetini talep edebilirsiniz.

İzmir Rent A Car firmaları arasında en uygun fiyat garantisini müşterilerine sunan ve yüksek model araçları ile müşterilerinin memnuniyetini ilk sırada tutan firmamızdan yapacağınız araç kiralama işlemlerini 7 gün 24 saat boyuca yapabilirsiniz.

İstediğiniz adrese araç gelsin

Araç kiralamak isteyen müşterilerimizin bizlerden talep ettiği her noktaya istedikleri araçları, istedikleri zaman dilimi içerisinde getirerek hizmet vermekteyiz. Erken rezervasyon sistemi üzerinden yapacağınız araç kiralama işlemlerinde de müşterilerine uygun fiyat garantisinin yanı sıra indirimli fiyat sunan İzmir Rent A Car araç kiralama firmamız bu konuda müşteri memnuniyetini ilk sırada tutmaktadır.


Filomuzda her bütçeye uygun aracın yer aldığını mobil uygulamamız üzerinden veya internet sayfamız üzerinden takip edebilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.