-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Karabağlar Arçelik Servisi

ads
ads
Tüm evlerde kullanılmakta olan beyaz eşyalar insanların gücüne ihtiyaç duyulmadan tüm ev işlerinin yapılmasını sağlamaktadır. Beyaz eşyaların kullanımı tüm dünyada ve ülkemizde oldukça fazla yaygındır. Uzun süre kullanılan beyaz eşyaların bazı zamanlarda arıza çıkarması da normaldir. Beyaz eşyalar çok dayanıklı eşyalar olarak da üretilse bazı zamanlarda arıza çıkartarak tamire ihtiyaç duyabilir. Beyaz eşyalarınızın tamir ve bakımı için Karabağlar Arçelik Servisi olarak hizmet vermekteyiz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız tarafından tüm kombi, derin dondurucu, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, mikrodalga fırın, buzdolabı, fırınlı ocak, aspiratör, çamaşır kurutma makinesi, klima ve fırın gibi beyaz eşyalarınız tamir edilmekte belirli zamanlarda isteğe bağlı olarak bakımı yapılmaktadır. Tüm beyaz eşya çeşitlerinde aslında arıza oluşumu başlamaması için her yıl düzenli olarak yapılan bakım beyaz eşyalarda arıza oluşmamasını sağlamaktadır. Çünkü arıza oluşumu olmadan önce yapılan bakım esnasında tarafımızca gelecek olan arızaların giderilmesi de sağlanmaktadır.

Arçelik servisi


Ülkemizde en fazla kullanılan markalardan birisi olan Arçelik markası kullanıma dayanıklı beyaz eşya üretimi yapmaktadır. Uzun süre kullanımdan veya kullanıcı hatalarından dolayı oluşan arızalar tarafımızca giderilmektedir. Buca Arçelik servisi olarak İzmir merkez ve çevre ilçelerde beyaz eşya bakımı ve onarımı yapmaktayız. 0232 271 71 14 numaralı telefondan bizlere ulaşarak arıza kaydı oluşturabilir, isterseniz Arçelik markalı beyaz eşyanızın bakım süresi gelmiş ise bakım randevusu alabilirsiniz. Çamaşır makinesi bakım ve onarım, bulaşık makinesi bakım ve onarım, mikrodalga fırın bakım ve onarım, kombi bakım ve onarım, derin dondurucu bakım ve onarım, buzdolabı bakım ve onarım, fırınlı ocak bakım ve onarım, aspiratör bakım ve onarım, çamaşır kurutma makinesi bakım ve onarım, klima bakım ve onarım, fırın bakım ve onarım ve petek temizliği de tarafımızca yapılmaktadır. Petek temizliği kış aylarının başlangıcında veya son bahar ayında tarafımızca yapılmaktadır. Petek temizliği yapıldıktan sonra hem yakıt tasarrufu yapılmakta hem de temizlenen petekler nedeni ile daha rahat bir sıcak su dolaşımı nedeni ile peteklerin daha iyi ısı verdiği görülebilmektedir.

Karabağlar Arçelik Servisi


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.